آره، ممکنه محیطی که آدم توش بزرگ میشه هم روی نوع برخوردش با مشکلات و احساسات تأثیر بذاره. ولی در کنار اون، شخصیت، تجربههای زندگی و نوع نگاه هر کسی هم مهمه. برای همین آدمها حتی با شرایط مشابه هم ممکنه واکنشهای متفاوتی داشته باشن.
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
آره من خودم از اونایی ام که زمان زیادی میبره تا بخودم بیام و فراموش کنم
اینکه خودت رو میشناسی خیلی خوبه. بعضی آدمها احساسات رو عمیقتر تجربه میکنن و برای کنار اومدن با اتفاقات زمان بیشتری لازم دارن. مهم اینه که به خودت فرصت بدی و خودت رو بابت طول کشیدن این مسیر سرزنش نکنی.
فقط چیزای منفی رابطه رو یه مدت تو ذهنت مدام مرور کن حتی بنویس و بابت رفتن طرف شکرگزاری کن هم حال درو ...
اینکه آدم به جای ایدهآل کردن رابطه، واقعبینانه به بخشهای سختش هم نگاه کنه میتونه کمککننده باشه. نوشتن احساسات و تمرکز روی چیزهایی که از یک رابطه یاد گرفتیم هم باعث میشه پذیرش راحتتر بشه. فقط بهتره در کنار دیدن نکات منفی، تجربههای خوب و درسهایی که گرفتیم رو هم بپذیریم.
خودم تجربه ی دیگه ای غیراز شوهرم نداشتم اصلا از پسرا بیزار بودم
آدمها تجربهها و نگاههای متفاوتی نسبت به رابطه دارن. بعضیها به خاطر تجربهها یا دیدگاهشون، کمتر وابسته میشن یا راحتتر کنار میان. مهم اینه که هر کسی مسیر و شرایط خودش رو داره.