2777
2789
عنوان

مادرشوهر

767 بازدید | 110 پست

سلام دوستان،

من تو یه مسئله دچار مشکل شدم ،خواستم اگه واقعا چیزی میدونید راهنماییم کنین ..خواهشا توهین نکنید و پست های الکی نزارین...اگه زیاد شد ببخشید،کسایی که حوصله دارن بخونن!!

ببینین من مادرشوهرم۳۸سالشه،خوبیم باهم خداروشکر

اما یه اخلاقی داره که تو این۲سال که اقدام فکر نکنم گذاشته باشه سر جمع ۱۰بار ظرف شسته باشم،

با اینکه تنها عروس خانوادم و خواهرشوهرم ندارم!

همه کارارو خودش انجام میده همش میگه نمیخاد تو بشین..همیشه بهش میگم من اذیتمه احساس غریبی میکنم اینجوری،بزار یادبگیرم.میگه نه خونه خودت رفتی کار کن اینجا مهمونی.اما من میدونم بخاطر چیه،واس اینه که من بخاطر ناشی بودنم یکم کند هستم اما خوب انجام میدم دسپختمم عالیه همه میدونن.اما اون خیلییی تمیز و با نظمه و تا خودش انجام نده دلش راضی نمیشه.از طرفی شوهرم همیشه میگه ارزوم شده زنگ بزنم بهم بگی چی دوست داری برات درست کنم،بعدش برام درست کنی همه هم تعریف کنن.خیلی بزرگ میشم اون موقع.تو که دسپختت خوبه چرا درست نمیکنی؟

گفتم مامان نمیزاره،میگه خوب قشنگ باهاش حرف بزن بگو این همه دسپخت خوبه شمارو خوردیم یبار دسپخت بد منو بخورین من خوشحال بشم.

اخه ما قراره تو شهر شوهرم زندگی کنیم،اون میگه اگه این فاصله همیشه بمونه،از اونجایی که یه دونه عروسم مادرشوهرم اصلا روم حساب نکنه؟؟

درضمن شوهرم اصلا دوست نداره من زیاد کار کنم و خودمو خسته کنم خودش همیییشه من بلند میشم سریع بلند میشه کارمنو انجام میده میگه تو خسته میشی،اما منظورش اینه که من خانه دار بودنمو به همه نشون بدم،فکرنکنن من ناشیم!تنبل و بی نظمم.

من میگم تا وقتی عقدم نمیشه،اون میگه میشه!.

الانم دلم میخاد واقعا نشون بدم ب همه و از همه مهمتر شوهرم رو خوشحال کنم...اما نمیدونم چطوری و از کجا شروع کنم..شما که بلدید میگین بهم؟

ببخشید زیاد شدا،از قطره چکونی بدم میاد!

هیچ چیز قشنگتر از مهربونی نیست!!مهربون باشیم😘🌷

عمه ی من ۳۸ سالشه هنوز قصد ازدواج نداره مادرشوهر شما عروسم داره😩😩😩😩

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشید ولی من جای تو بودم هیچکار نمیکردم

رفتی خونه خودت درست میکنی دعوت میکنی میبینن کدبانوییتو

الان نمیخاد

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
خونه تون بپز ببرین اونجا بخورین لذتشو ببرین دورهم  وقتی دوست نداره زیاد توی اشپزخونه اش بپلکی ...

اره دقیقا..اما زشته من از خونه پدرم ببرم اونجا..

ببخشید ولی من جای تو بودم هیچکار نمیکردم رفتی خونه خودت درست میکنی دعوت میکنی میبینن کدبانوییتو ال ...

خخخخ

عزیزم چه عجله ایه !!! 

خب تو الان عقدی 

ب خودت سخت نگیر 

تحت تاثیر شرایط این مشغله ی ذهنی رو پیدا کردی 

وقتی رفتی سرخونه زندگیت همه منظم بودنتو میبینن 

و اینکه چقد کدبانویی 

وقتی مادرشوهرت ۳۸ سالشه 

شما هم باید سنت خیلی پایین باشه 

بنظر من عجله نکن 

عزیزم هنوز خیلی وقت هست خودتو ثابت کنی انشاالله میان خونه خودت کدبانوییت ثابت میکنی ... من فکر میکنم از محبتش که نمیزاره کار کنید فکر نکن چون کندی و اینا مگه چتد سالته ؟؟؟

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺

چند وقته عقد کردی 

چند سالتونه؟؟

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
عزیزم چه عجله ایه !!!  خب تو الان عقدی  ب خودت سخت نگیر  تحت تاثیر شرایط این مشغله ...

۱۸سالمه.نمیدونم..اما نمیخام بچه و بی دست و پا نشون بدم،این برای یه زن خیلی بده میدونی ک؟