2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 110 پست
زود ازدواج کرد!!

آره خیلی.حالا من عممو شوخی کردم سی و سه سالش بود نامزد شد.ولی خب هنوزم فکر گردشوتفریحشه.زندگی هاونظرات متفاوته همین زندگی رو قشنگ میکنه😊😊😊

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه
عزیزم هنوز خیلی وقت هست خودتو ثابت کنی انشاالله میان خونه خودت کدبانوییت ثابت میکنی ... من فکر میکنم ...

۱۸عزیزم.

هیچ چیز قشنگتر از مهربونی نیست!!مهربون باشیم😘🌷

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خخخخ

جدی میگم

خوب بود مث مادرشوهر من

هر دفعه قهر کنن ک عروسم میاد کارامو نمیکنه😑

البته من نامزدم نمیرم

ولی همیشه پشت سر عروس اولی میگن میاد اینجا هیشکار نمیکنه

توقع داره بشوره بپزه همش براشون

خیلی مادرشوهر خوبی داری😙😙😙

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
عمه ی من ۳۸ سالشه هنوز قصد ازدواج نداره مادرشوهر شما عروسم داره😩😩😩😩

خوب کاری میکنه والا ...فکرش آزاده 

من ک از وقتی ازدواج کردم فکرم درگیر هزااارتا مسئله بیخودشده

هیچی بهتراز مجردی نیس😂👍

حالا ازدواج کنه ک بعدشم بیاد نی نی سایت بگه خانواده شوهر ایجور گفتن اینکارو کردو... والابوخودا😓😂😂😂😂

اره دقیقا..اما زشته من از خونه پدرم ببرم اونجا..

نه دیگه چه زشتی داره آشی کیک گوشتی  عصرونه ای چیزی درست کن ببر اونجا به همسرتم بگو شما خانم هاروباید درک کنی هرکس با وسایل خودش و تو اشپزخونه خودش میتونه هنرنمایی کنه اشپزخونه مامانت بریزه بهم من هرچی بپزم اون لذت نمیبره خلاصه با حرف ماجرا رو  بپیچونش بره 

این خانم برای نقش مادرشوهر هنوز خیلی جوانه و اشپزخونه اش قلمرو شخصی خودشه میخواد به سلیقه خودش بپزه و بشوره و هرچی

کمک هم واقعا لازم نداره  اصرار شما اذیتش میکنه 

حال متکلم از کلامش پیداست
۱۸سالمه.نمیدونم..اما نمیخام بچه و بی دست و پا نشون بدم،این برای یه زن خیلی بده میدونی ک؟

خخخخخ من بعضی وقتا خودمو میزنم به خنگی 

میگم حالا اینو بزنم مثلا به غذا ؟؟ 

بعد خواهرشوهرم ک ۵ سال از من بزرگتره لج میکنه 

جدیدا هم مثع من شده میگه من بلد نیستم 😲😲😲

آره خیلی.حالا من عممو شوخی کردم سی و سه سالش بود نامزد شد.ولی خب هنوزم فکر گردشوتفریحشه.زندگی هاونظر ...

اهوم.ایشالله خوشبخت باشن همیشه.

۱۸عزیزم.

خوب عزیزم سنت هم کم نیست بخوای فکر کنی در مورد خودت که کندی و اینا .... من فکر میکنم چون یه دونه عروسم هستی مادرشوهرتم چون سنش کم دوستت داره بیشتر میخواد تو اونجایی بهت خوش بگذره و اینا 

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺
نه دیگه چه زشتی داره آشی کیک گوشتی  عصرونه ای چیزی درست کن ببر اونجا به همسرتم بگو شما خانم هار ...

نمیدونم..همه اینارو گفتم بش

عزییزم  مادرشوهرش زود ازدواج کرده

بله عزیزم میدونم.😊😊😊😊😚😚😚😚

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه

تو خونه مادرت ی چیزی بپز واسه اینورم بیار...مثلا دلمه بپز کوفته بپز چیزای اینجوری ک میشه برد..یا کیک بپز ..دوناتی پیراشکی ای..این پیراشکی های غذایی هم خوشمزس..منظورم همونا ک توش یا مواد پیتزا میریزن یا با گوشت چرخکرده درست میکنن..هروخ دوس داشتی آشپزی کنی و اونام دسپختتو بوخورن..تو خونه مادرت بپز و براشون ببر..🙂🙂🙂 هیچ زشتی ای یم‌نداره بگو دلم‌نیومد تنها بوخورم..از طرفی گفتم دسپخت منم امتحان کنید.

پروفمو دوس بدارین تا پروفمم شمارا دوس بدارد قال : من (علیک سلام😁)