2777
2789
عنوان

مرد زن نما😱😱😱👹👹👹👿👿👿💀💀

214 بازدید | 46 پست

خانم ها این کاربر با اسم jigar2323@ مرد هستش

من باهاش اتفاقی درخواست دوستی دادم

کمی که حرف زدیم و فهمیدم مرد هستش دیگه مجبور شد اعتراف کنه

علت اینکه خودشو زن جا زده هم گفت لذت میبره حرف های زنانه میزنه و عادت کرده

ازم قول گرفت عنوان نکنم

ولی وجدانم قبول نکرد

چقدپلشتی خجالت بکش رودرودیوارسایت آی دی ایتاوروبیکاروزدی الانم رفتی درخواست دادی؟

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آها اتفاقی😑😑😑😑😑

یا رب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/ بی عشق حسین هر آنچه باشد به دلم/ خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن .عزیزوم حسین🖤😭🥀

اونی که نوشتی زن هست

منتها چون خودش الان علیه شماها تاپیک زده

داری تلافی میکنی بزار برم صداش بزنم خودش بیاد

به چرندیات نی نی سایت گوش نکنین... بابت هر ایرادی اطرافیانتونو حذف نکنین...آدم بی ایراد پیدا نمیکنین...خودتون رو تنها نکنید..

به کاهدون زده🤣🤣🤣🤣🤣

ببین چه حرفایی زده که طرف مجبورشده بگه مردهستم

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

به کاهدون زده🤣🤣🤣🤣🤣

خیلی اسکل و فکر کرده همه مثل خودشن

یا رب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/ بی عشق حسین هر آنچه باشد به دلم/ خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن .عزیزوم حسین🖤😭🥀

اونی که نوشتی زن هست منتها چون خودش الان علیه شماها تاپیک زدهداری تلافی میکنی بزار برم صداش بزنم خود ...

نه باور کنید راس میگم

من باهاش صحبت کردم

خودم سایت نمیام و دو ماهی هست عضو شدم

ولی نوشته بود جیگر۲۳۲۳ توجهم جلب شد درخواست دادم

نه باور کنید راس میگم من باهاش صحبت کردمخودم سایت نمیام و دو ماهی هست عضو شدمولی نوشته بود جیگر۲۳۲۳ ...

@jigar2323

به چرندیات نی نی سایت گوش نکنین... بابت هر ایرادی اطرافیانتونو حذف نکنین...آدم بی ایراد پیدا نمیکنین...خودتون رو تنها نکنید..

@niniyar عزیزم میشه لطفا

خواهشا تشریف بیارید

ادعای ایشون رو ثابت کنید، من هستمجایی نمیرم

فقط ثابت بشه

و اینکه انقدر دیگه وقیح شدن تاپیک میزنن

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

@jigar2323

منتظرم نی نی یاز بیاد

ممنون که حواستون بود

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند