2777
2789
عنوان

مرد زن نما😱😱😱👹👹👹👿👿👿💀💀

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 46 پست
اسکرین یا مدرکی دارید؟

سلام ترو قرآن بیخیال نشید، لطفا پیگیر بشید این قضیه رو

قسمتون دادم🙏🏻

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

خجالب بکشاحمق خودم باهات دو روز تو چت بودم دیگه بس کن این کار زشته ببخشید نتونستم جلو خودمو بگیرم مج ...

هم توهین کردید و هم تهمت زدید اگر مدرکی نفرستید

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام ترو قرآن بیخیال نشید، لطفا پیگیر بشید این قضیه روقسمتون دادم🙏🏻

دارم میرم یه خدمات کامپیوتری، عکس های گوشی م که حذف کردم رو ریکاوری کنم، حتما چندتاشون برمیگرده

ازت ده تایی اسکرین دارم ، میارم میفرستم چه حرفایی زدی

به یه شرط فقط نمیفرستم همه ببینن، قول بدی دیگه تایپیک زنانه نذاری

هم توهین کردید و هم تهمت زدید اگر مدرکی نفرستید

از پیگیری حرفه ای و سریع شما بسیار ممنونم ، حس امنیت میده وجود شما❤️🙏🏻

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

دارم میرم یه خدمات کامپیوتری، عکس های گوشی م که حذف کردم رو ریکاوری کنم، حتما چندتاشون برمیگردهازت ...

ترجیح میدم این قضیه رو خوده نی نی یار پیگیر باشند

@niniyar یک دنیا ممنونم💚

اونی که نوشتی زن هست منتها چون خودش الان علیه شماها تاپیک زدهداری تلافی میکنی بزار برم صداش بزنم خود ...

👌

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.

ترجیح میدم این قضیه رو خوده نی نی یار پیگیر باشند@niniyar یک دنیا ممنونم💚

رسیدکی شد

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

رسیدکی شد

واقعا سپاسگزارم 🥰

خدا خیرتون بده

حالت رو گرفته اعصابت خورد شده، بهت محل نداده میخوای ابروش رو ببری،، ولی اونی که فکر میکنی ما هستیم خودتی😐😐😐

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

🌹🌹🌹🌹خیلی دوستتون دارم

سلام

ممنون لطف دارین 💖

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.