2777
2789
مگه میشه تو بغل خوابید.. به خدا مطمانم خیلی وقت نیست ازدواج کردی..حرفت رو بزن بهش و بگو اینجوری دلم ...

یعنی تو بغل نمیخوابی؟،یا من عجیبم یا شما

بخدا تازه نیست ازدواجم

بنطرم خیلی مهم میاد وقتی جدا میخوابه حس میکنم دوسم نداره براش مهم نیستم

از یطرف هم حس میکنم مرد خوبی نیست

ساعت ۵ صبح نه تنها خودت نخوابیدی اومدی واسه من مجرد هم معضل ساختی که اگه متاهل شم و بره رو مبل بخواب ...

😁 عزیزم

نه واقعا مهمه

مثلا یه دوستم میگفت شوهرش ازیناس که اعتقاد داره زنو شوهر روی یکبالشت

تو دلم گفتم شوهر مارو باش!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی تو بغل نمیخوابی؟،یا من عجیبم یا شما بخدا تازه نیست ازدواجمبنطرم خیلی مهم میاد وقتی جدا میخوابه ...

مگه میشه کسی بهت بچسبه و خودت یا اون راحت بخوابین؟!!!

اگر احساس نیاز می کنی خب روی حرفت بمون و شبا هرجا خوابش برد آروم صداش کن بیاد تو تخت

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
😁 عزیزمنه واقعا مهمه مثلا یه دوستم میگفت شوهرش ازیناس که اعتقاد داره زنو شوهر روی یکبالشتتو دلم گفت ...

خب ادم ها سبک نیاز هاشون و مقدار نیازشون متفاوته

مگه میشه کسی بهت بچسبه و خودت یا اون راحت بخوابین؟!!!اگر احساس نیاز می کنی خب روی حرفت بمون و شبا هر ...

حس خوبیه چجوری میخوابی؟ بالش بغل میکنی ؟بغل ادم باید پر بشه خوابش ببره دیگه

حس خوبیه چجوری میخوابی؟ بالش بغل میکنی ؟بغل ادم باید پر بشه خوابش ببره دیگه

نه والا هیچی.همسرم رو تخت میخوابه ولی بغل و اینا ...کلافه کننده س یکی به ادم بچسبه

بغل باید پر باشه رو دفعه اوله از شما می بینم .

تو فکرم یه دعوایی راه بندازم باهاس

دعوا نه ولی بگو قبل اینکه خوابت ببره برو تو تخت خواب وگرنه هرجا بخوابی بیدارت می کنم

این نیاز شماست و باید براش تلاش کنی. شاید همسرت این نیاز رو نداشته باشه یا به شدت شما نداشته باشه دلیل به دوست نداشتن هم نیست . نیاز خودته پس خودت براش باید تلاش کنی

نه اینکه بگی همش من گفتم...

😁 عزیزمنه واقعا مهمه مثلا یه دوستم میگفت شوهرش ازیناس که اعتقاد داره زنو شوهر روی یکبالشتتو دلم گفت ...

من به شدددت آدم فیزیکیی هستم یعنی مثلا اگر که پدر و مادرم رو بغل نکنم، اگر که دست دوستم رو نگیرم حس میکنم اونا حس میکنن دوسشون ندارم چون برای خودمم دوست داشته شدن اینحوریه که در آغوش گرفته بشم. واسه همین الان که گفتی دقیقا کسی که باید، داره از آغوش طفره میره ذهنم هنگ کرد.

ولی بنظرم با سیاست پیش برو اگر خیلی شلوغش کنی فکر میکنه محتاجی به آغوشش ولی اگر خیلی زنانه موضوع رو پیش ببری بدون جنجال و اصلا با میل خودش به کاری که میخوای انجام بده نزدیکش میکنی.

دعوا نه ولی بگو قبل اینکه خوابت ببره برو تو تخت خواب وگرنه هرجا بخوابی بیدارت می کنم این نیاز شماست ...

مرسی از راهنمایی

دلم میخواد خودش براش مهم باشه،نه فقط خودش حس نیاز کرد بیاد،

بلندشده ،لابد کله سحر گوشی دستمه،نیومده بگه چیکار میکنی

این دوست داشتنه؟

متاسفم که راه برگشتی ندارم

من به شدددت آدم فیزیکیی هستم یعنی مثلا اگر که پدر و مادرم رو بغل نکنم، اگر که دست دوستم رو نگیرم حس ...

یه شرایطی بزرگ شده بهت بگم هنگمیکنی

از افتخارات خانوادشه که هرکی اتاق جدا میخوابه ،زن وشوهر

خانواده خبلی مهمه

مرسی از راهنماییدلم میخواد خودش براش مهم باشه،نه فقط خودش حس نیاز کرد بیاد،بلندشده ،لابد کله سحر گوش ...

دوست داشتن به این چیزا نیست.

کله سحر بلند شد تو چکار کردی؟ سلام کردین؟ به چای دعوتش کردی؟