2777
2789
کاش همین الان که بیدار شده ازش بپرسی، خیلی ساده و بی دعوا و عادی، مثلا دیشب چرا نیومدی سرجات بخوابی؟ ...

اومد لباس پوشید رفت دید گوشی دستمه ،از عمد هم لبخند زدم که حساس شه،ولی بیخیالتر ازین حرفاس!

یه چیزایی گفت زیرلب،مثل خداحافط،اصلا نشنیدم و نه نگاهش کردم نه جوابشو دادم

به نظرم از بعد عاطفی واحساسی حق داری ولی نه درآن حد که معضل بشه،مگه هر روز هفته اینجوره؟

هرشب نه

ولی زیاد مثلا یه شب درمیون شاید.

گاهی که من بخوام بیدار بمونم و اون زودتر بخوابه میاد رو تخت

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

دلم بغل میخواد. اگر کنارم بود بغلم میکرد راحت خوابم میبرد نه که از ۵ صبح گوشی دستم بگیرم

اگه بغلی هستی که قبل ازدواج باید متوجه میکردی ش و اون متوجه میشد. متاسفانه هندونه دربسته شما خیلی داخل ش تفاوت داره.

میتونی مثل همه بجنگی و مدام جنگ و دعوا داشته باشین. بعدشم همه بهت میگن برای یه بغل و کنارت خوابیدن؟؟؟

ببین راه دیگه ای هست؟ سخته چون بغلی هستی. روی مبل خرت و پرت بریز نتونه بخوابه،رو زمین خوابید برو اونجا کنارش بخواب!

هرشب نه ولی زیاد مثلا یه شب درمیون شاید. گاهی که من بخوام بیدار بمونم و اون زودتر بخوابه میاد رو تخت

اینم یه راه حل دیگه. خودت گفتی، صبر کنی اون بره بخوابه و بعد بری روی تخت!

اره شانس من ،۱۸۰ درجه متفاوتیمبشدت درونگراستخستم کرده

قبل ازدواج چقدر مشاوره رفتین؟

چقدر سعی کردی بشناسیش؟

حالا دیگه گذشته، یا سریع جدا شو و تمام تبعات ش رو قبول کن. یا زندگی کن و تبعات ش رو قبول کن

خیلی کار ت سخته. خیلیییی.

آدمیزاد به امید زنده س. اگه منصف باشه و به زندگیش و کار و درآمد ش متعهد باشه احتمال درست شدن ش هست🙏🌹

نیاد کنارم بخوابه اون شب رو با آرامش میخوابم از صدای خرو پفش خستم،از خدامه جدا بخوابه

وطنم پاره ی تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید مجتبی)باش،(رهبر شهیدم ازاسمونها حواست به ما باشه)🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

قبل ازدواج چقدر مشاوره رفتین؟چقدر سعی کردی بشناسیش؟ حالا دیگه گذشته، یا سریع جدا شو و تمام تبعات ش ر ...

مشکل خاصی نداره.

ولی خیلی متفاوتیم

شاید جالب باشه براتون که همین تفاوتها هم جذبم کرد

ارام بودنش،خونسرد بودنش،و...

اومد لباس پوشید رفت دید گوشی دستمه ،از عمد هم لبخند زدم که حساس شه،ولی بیخیالتر ازین حرفاس!یه چیزایی ...

عجبببب!!

الان که اعصابت خورد بود خیلییی خوب شد که جلو خودتو گرفتی و لج نکردی همون بهتر که تو سکوت تموم شد ولی بنظرم یکم تو حال و هوای بهتر نرمش داتشه باشین باهم مثلا صبح ها بدرقهش کن، باهم صبحانه بخورین، باهم حرف بزنین ...

و خواهرانه یه چیزی بگم، اصلا به این روش سعی نکن حساسش کنی، آقایون، طبق غریزشون، با این مسائل برخوردشون غیرت واره نه حسادت وار این فقط همه جیو بدتر میکنه و شک رو هم به سکوت احساسیش اضافه میکنه

بگید چرا براتون مهم نیستپس من چرا انقدر برام معضل شدهکم سن هم نیستم

حق داری منم ازپستاتعجب کردم بهتره همسرت وقتی رومبل خوابه بیدارش کنی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

مشکل خاصی نداره. ولی خیلی متفاوتیمشاید جالب باشه براتون که همین تفاوتها هم جذبم کردارام بودنش،خونسرد ...

اینا یه جاهایی حسن هست ولی الان برای شما ارزش نداره و ضد ارزش شده. آرام هست ولی ناشی از سرد و بی تفاوت بودنه. یه جاهایی نباید آرام باشه که هست!

متاسفانه انتخاب اشتباه که هممون اشتباههایی داشته و داریم.

شاید از شما درست باشه ولی زمان نیاز داره.

منم دوست دارم شوهرم کننارم بخوابه برام مهمه نه که بچسبیم بهما فقط بهش دستم بخوره بدونم پیشمه،خواست ت ...

اره دقیقااا

حتی یه لمس کوچک مثل پاهامون بهم

یا دستامون بهم ،برام کافیه

مثلا میگه فوتبال ببینم میام ،از همون اول خوابش میبرهالکی میگه میدونم دوست داره اونور بخوابه البته به ...

یه پتونرم پهن کن روتخت

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖