2777
2789
عنوان

ازدواج مادرم

339 بازدید | 55 پست

سلام بچه ها من یه بار دیگه هم تاپیک در این مورد زده بودم ولی متاسفانه تعلیق شد.اگه فکر میکنید دارم الکی میگم لطفا و خواهشا از تاپیک برید بیرون

هستید براتون تعریف کنم؟

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

بچه ها تروخدا قضاوت نکنید

یه تازگی متوجه شدم که مادرم ۲۰ ساله صیغه ی یکی از دوستای بابامه.دوست بابام ۲۰ سال از مادرم کوچکتره و خودش زن و بچه داره.پسرش ۲۴ سالشه.زنش انقدر خانوم خوب و خانومی هست که منم براتون.مادرم ۶۴ سالشه و رابطه ی فوق العاده ی با پدرم داره.کل فامیل همیشه حسرت زندگی مارو میخوردن

جدا از اینا من با پسر اون آقا ۴ سال دوست بودم و سال سوم رابطمون با هم دیگه رابطه ج داشتیم.به صورت ماهیانه یا هفتگی.مادرم متوجه این موضوع شده و میگه تو خرابی که رفتی این کارو کردی،در صورتی که خودش رفته صیغه شده و خیانت کرده.

من باید چیکار کنم دارم روانی میشم

بچه ها تروخدا قضاوت نکنیدیه تازگی متوجه شدم که مادرم ۲۰ ساله صیغه ی یکی از دوستای بابامه.دوست بابام ...

پدرتون فوت شدن؟ شما چجوری فهمیدین که مادرتون صیغه شده و مادرتون چجوری رابطه شما رو فهمید؟

بچه ها تروخدا قضاوت نکنیدیه تازگی متوجه شدم که مادرم ۲۰ ساله صیغه ی یکی از دوستای بابامه.دوست بابام ...

مگه زن شوهردار میشه صیغه کنه؟🤔

الان از چی ناراحتی؟مادرت مریم مقدسه که از قضاوتش دلخور شدی؟هر دوتون یه راهو دارین میرین دیگه.

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁فینگلیش بلدم بوخودا.با عجله نوشتم بجای fazeli کلمه ی fazli رو تایپ کردم.(با تشکر از دوست خوبم دکتر فری بابت یادآوری غلط تایپی😄🌹) ***یه روزی به این نتیجه میرسی که همه ی کسایی که اولویتت بودن و بخاطرشون از خودت گذشتی اولویتشون خودشون بودن نه تو💔

پدرتون فوت شدن؟ شما چجوری فهمیدین که مادرتون صیغه شده و مادرتون چجوری رابطه شما رو فهمید؟

پدرم زندست به خاطر همین دارم روانی میشم.پدرم به شدت مرد خوبیه

مثل این که همسر صیغه ایه مادرم از پسرش متوجه شده که ما با هم تو رابطه بودیم و س ک س داشتیم.بعد اومده به مامانم گفته منم اول انکار کردم ولی بعد که مامانم گفت من صیغه ی این آقام منم گفتم

پدرم زندست به خاطر همین دارم روانی میشم.پدرم به شدت مرد خوبیه مثل این که همسر صیغه ایه مادرم از پسرش ...

جل الخالق . مگه زن شوهر دار رو میشه صیغه کرد؟ اسمش زنا هست . اون هم زنای محسنه

مگه زن شوهردار میشه صیغه کنه؟🤔الان از چی ناراحتی؟مادرت مریم مقدسه که از قضاوتش دلخور شدی؟هر دوتون ی ...

به هر حال صیغه شده حالا یا کلامی یا محضری

از این ناراحتم که به پدرم خیانت کرده چون پدرم ماهه دلم برای پدرم و خانوم اون آقا میسوزع

رابطه ی من و مادرم مثل هم نیست اون صیغه شده منم فکر میکردم دوست پسرم میخاد باهام ازدواج کنه که تن به این کار دادم

یه کم خانواده آن نرمالی هستین. و رابطه ج بدون چهارچوب دارین. اصلا مسلمونی به کنار.

من کاری به مادرم ندارم ولی دوست پسرم به من وعده ی ازدواج داده بود که من تن به این کار دادم وگرنه منم مسلمانم

به هر حال صیغه شده حالا یا کلامی یا محضریاز این ناراحتم که به پدرم خیانت کرده چون پدرم ماهه دلم برای ...

رابطه با زن شوهردار چیزی به اسم صیغه وجود نداره . صیغه حتی برای دختری که قبلا ازدواج نکرده هم با اجازه پدر و تو شرایط خاص هست . مادرت یا نمیدونه صیغه چیه یا خواسته این کارش رو جلوی تو توجیه شرعی کنه . طفلک بابات که نمیدونه زنش و دخترش تو چه وضعیتی هستن