2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

همسرت شاکی نمیشه؟

چرا خیلی دعوا مینداخت

الان عادت کرده

نمیدونم از روی تخت موندن فراریم

دوست دارم تنها بخابم

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
دوست داشتن به این چیزا نیست.کله سحر بلند شد تو چکار کردی؟ سلام کردین؟ به چای دعوتش کردی؟

من انقدر شاکی م تو فکرم اینه پاشم برم ،یه کار میکنم دعوا شه

این چیزا ک گفتی اصلا تو ذهنم نمیاد

🥲خب گناه داره،چرا اینجوری ای ،توضیح بده شاید منم قانع شدم

ببین شوهر شما نمیدونم چجوریهمن بد خوابم دیر خوابم میبره

از توی تخت بلند میشم میرم تو گوشی

از اونور همسرم هم خیلی بدش میاد کسی سر و صدا کنه و بیدار بشه در نتیجه منم نمیتونم مثه مجسمه روی تخت باشم خوابم ببره

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
یه شرایطی بزرگ شده بهت بگم هنگمیکنیاز افتخارات خانوادشه که هرکی اتاق جدا میخوابه ،زن وشوهرخانواده خب ...

وا آخه که چی؟! اکه به حجب و حیا و تدین باشه که دین هم گفته آدم پیش همسرش لباس حیا رو درمیاره !!!

این بنده خدا اینقدر شاهد صمیمیت نبوده که حس میکنم خجالت میکشه یا فکر میکنه شما رو معذب میکنه یا مثلا اذیتتون میکنه!

شوهر نجیب و باحیا خوبه ها ولی نه دیگه اینقد🤦♀️

دلم بغل میخواد. اگر کنارم بود بغلم میکرد راحت خوابم میبرد نه که از ۵ صبح گوشی دستم بگیرم

اول شب باید بگی بیاد سرجاش،

کاربرا درباره بعد خواب نظر دادن ،فکر کنم شما منظورتون قبل اینه که خواب ببرتتون

ببین شوهر شما نمیدونم چجوریهمن بد خوابم دیر خوابم میبره از توی تخت بلند میشم میرم تو گوشی از اونور ه ...

نه خییلی خوش خوابه ،سرش میزاره بیهوش میشه تا خود صبح ،بیحرکت..شاید من زیاد تکون میخورم بدخواب میشه😂

هر چی میگین و هر کاری میکنین، حتما بداخلاقی و غر توش نباشه که کار رو بدتر میکنه

باید بهش بفهمونین که این نیاز از روی دوست داشتنه نه چیز دیگه، مثلا عادت

این حس مرد رو برای عمل متقابل و ابراز محبت، برانگیخته میکنه

گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون

اول شب باید بگی بیاد سرجاش،کاربرا درباره بعد خواب نظر دادن ،فکر کنم شما منظورتون قبل اینه که خواب بب ...

مثلا میگه فوتبال ببینم میام ،از همون اول خوابش میبره

الکی میگه

میدونم دوست داره اونور بخوابه

البته بهانه تخت هم میاره میکه تشک خوب نیست کمرم درد و ..

اره اصلا خانواده عجیبنه میدونه من بغلی ممنتهی خودش این مدلی نیست .

کاش همین الان که بیدار شده ازش بپرسی، خیلی ساده و بی دعوا و عادی، مثلا دیشب چرا نیومدی سرجات بخوابی؟ اگه بازم گفت خوابم برد؛ مکالمه رو ادامه بده تا یه حواب منطقی بگیری حداقل