2777
2789
عنوان

بیاین لطفا

79 بازدید | 16 پست

سلام دیروز پیج فیکی زدم هیچ فعالیتی نداشتم شوهرسابقم بهم درخواست داد منم سریع دلیت اکانت زدم

متاهله دوتا تخم جن داره،مامانمم بهم میگه محمد با دوتا پیجش همش بهم درخواست میده،به خواهرم و داداشمم درخواست داده،بنظرتون فضوله یا پشیمون شده که طلاقم داده؟

سال ۹۶ جدا شدیم بچه هم ندارم ازش که بگم دلتنگ بچشه میشه راهنماییم کنید؟

متاهلمممممم حرومزاده ها درخواست ندین جاکشا ریدم تو دهن نرهای سایت

میخاد فضولی کنه

بدترین حالتی که ممکنه برای یه آدم پیش بیاد اینه که همزمان هم احساسی باشه و هم منطقی، یعنی قلبش داره مچاله میشه ولی مجبوره منطقی تصمیم بگیره، بعدش باید روزها و ماهها و حتی سالها بشینه به قلبش توضیح بده که اگه اون کارو رو نمیکردم بیشتر مچاله میشدی، اما مگه قلب حالیشه، وقتی دیگه صلحی نباشه بین قلب و عقلت انگار لای منگنه ای، چون نه قلبت مغز داره و نه مغزت قلب.

میخاد فضولی کنه

خاک برسرش کنن یه بار گفتم بیا فالوش کن بهش پیام دادم گفتمش باغ گرفتم گفت دعوتم کن بیام باغ البته با اجازه ی مامانم چون گفت بهش پیام بده ببین چی میگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا پشیمون باشه برمیگردی؟ برگشتن ک ن چون زن و 2 تا بچه داره بهتره بگم حاضری بشی نفر سوم زندگیشون؟

واا چی میگی برای خودت خودم متاهلم

پس چرا برات مهمه؟! واقعا اصلا نمیتونم درکتون کنم

فقط میخواستم بدونم برای کنجکاوی این کار رو کرده دلتنگمه فضوله چیه

ببخشید اینو میگم هر کدوم باشه به شما مربوط نیست مگر هنوز بهش حسی داشته باشی!!!

اونم غلط کرده درخواست داده بهمون از بس که پرروعه احتمال ۵۰درصد دلتنگه😐😐