چون تعداد دوستانی که توی تاپیک فوت کوزه گری پرسیدن زیاد شد گفتم یه تاپیک جدا بزنم که قاطی پست ها گم نشه و با عکس توضیح بدم تعدادشون زیاده و توضیح مفصل میخواد
اگر تمایل داشتید ببینید بذارید توی علاقه مندی هاتون برید دور بزنید تا عکس ها رو کامل کنم توضیحات رو کامل بگم بعد تشریف بیارید مطالعه کنید
هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
عالی شده این الان توش پر مواده که اینجور باد کرده یا در اثر پختنه؟؟
مواد رو نباید خییییلی زیاد بریزی از هر کدوم از موادی که گفتم نصف لیوان بریزی پر کنی خوب میشه
یعنی پیاز داغ نصف لیوان زرشک نصف لیوان آلو و قیصی و… همه نصف لیوان گردو هم اندازه یه ظرف گردو ساب مولینکس
البته به ابعاد مرغت هم بستگی داره
هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
عالی شده این الان توش پر مواده که اینجور باد کرده یا در اثر پختنه؟؟
تا این حد پر کنی خوبه
من پوست مرغی که داشتم بعضی جاهاش پاره بود که اینجوری دوختم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️ خرّم آن روز كه پرواز كنم تا برِ دوست🍃 اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
عاااالی بود ممنون که جامع و کامل به همراه عکس توضیح دادی سفرتون همیشه رنگین کدبانوجان😘😘😘
خواهش میکنم عزیزم ♥️