2777
2789
عنوان

از من که بدبخت نیستی

169 بازدید | 8 پست

من نمیخواستم این تاپیک رو بزنم ولی هی دیدم امروز کاربرها ناراحتن از وضع زندگیشون امدم بگم میشه زندگی عوض بشه

من طرح همسرم توی یه شهرستانی بود که همه جهته افتضاح بود حتی از آب و هوا حالا اسم نمیبرم که مردمش ناراحت نشن

اونجا یه خونه مافوق بی امکانات داشتیم

دوتا کابینت آهنی زنگ زده

لباسشویی نمیشد وصل کرد

حتی کمد دیواری نداشت خونه

لباس ها توی سبد😄

در و دیوار خونه داغون

هرچی میومدم خونه تمیز کنم اوضاع وخیم تر میشد

الان خیلی سال از اون موقع میگذره همه چیز خوبه

خونه خوبی دارم

نیاز هم نیست برای تمیز کردنش سختی بکشم

روزگار عوض میشه غصه نخورید

روحیه رو برای روزهای خوب حفظ کنید من متاسفانه توی روزهای سخت روحیه ام رو از دست دادم و دیگه خوشحال نشدم هیچ وقت

مادرانه میگم شما اینطور نشید

کاربری قبلیم ترکید؛ دوستای قدیمی نی‌نی‌سایتی لطفاً اگر این اکانت جدیدم رو دیدید بهم درخواست دوستی بدید تا دوباره هم رو پیدا کنیم❤اگر سوالی در مورد ای‌وی‌اف داشتید بپرسید البته من تخصصی ندارم و فقط بنا به تجربه خودم پاسخ میدم🌿

تازه اونجا یه حاملگی سخت هم داشتم و الان دخترم دانشجو هست

گذشت و رفت همه چیز

فقط حیف که غصه خوردم و گریه کردم سالهای جوانیم رو

کاربری قبلیم ترکید؛ دوستای قدیمی نی‌نی‌سایتی لطفاً اگر این اکانت جدیدم رو دیدید بهم درخواست دوستی بدید تا دوباره هم رو پیدا کنیم❤اگر سوالی در مورد ای‌وی‌اف داشتید بپرسید البته من تخصصی ندارم و فقط بنا به تجربه خودم پاسخ میدم🌿

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تازه اونجا یه حاملگی سخت هم داشتم و الان دخترم دانشجو هستگذشت و رفت همه چیزفقط حیف که غصه خوردم و گر ...

منم چون خیلی چیزا جوری که دوست داشتم پیش نرفته

ذوق و شوقمو از دست دادم

بی حس شدم به همه چیز

دانش آموخته ی دنیای ژنتیک و سلول🧬متعهد به یار❤️💍متولداردیبهشت🌸🦋مَیاز و مَناز و مَتاز و مَرنج ،چِه تازی بِه کین و چِه نازی به گنج🌱و خدا آنچه که را برما گذشت ،جبران خواهد کرد.خدایا یه معجزه که جبران صبرامون باشه🫀✨۷/۲۶آرزو میکنم نشد که بشه‌های زندگیتون؛به صفر برسه :)🎀💕

همین الان دارم گریه میکنم برای اتفاق هایی که افتاده و بدی هایی که ادما بهم کردن بعد گذشت سه چهار سال اروم نمیگیرم دارم سلامتیمو و اینده مو بخاطرش میبازم ولی واقعا نمیتونم کنار بیام نمیتونم قبول کنم نمیتونم بپذیرم دلمو شکستن بهم تهمت زدن 💔

همین الان دارم گریه میکنم برای اتفاق هایی که افتاده و بدی هایی که ادما بهم کردن بعد گذشت سه چهار سال ...

من همه این ها رو چشیدم

تهمت زشت بهم زدن

خیلی بد آزارم دادن

ولی گذشته همه

فقط باید چشمت به آینده خودت باشه

من کل زندگیم درست شد فقط موند آینده خودم که ازش غافل شدم

من تو یه خونه صد برابر بدتر از این زندگی کردم اگه میشد اسمشو بزاری خونهجک و جونور از در و دیوارش میب ...

اینجا هم یه چیزهایی داشت سم پاشی کردیم میترسیدم برن سمت بچم همش توی تور بود دخترم

بالاخره گذشته اون زندگی و الان تو رفاه هستی و امید بهبود وضعیت رو داشتی

کسایی زندگی شون همیشه همینطوری هست و امید به بهبودش نیست چی بگن

خدا رو شکر خدا برات خواست از از فرش به عرش رسیدی

قدر زندگی و همسرت بدون

و اینقدر با افکار بیهوده بیهوده به خودت سخت نگیر مشکل داری برو تراپی بجای کامنت گذاشتن اینجا

آرزو مو زندگی می کنم😍خدایا شکر😍