2777
2789
عنوان

مرغ شکم پر بدون استخون 😃

| مشاهده متن کامل بحث + 14226 بازدید | 143 پست
نه همه جا رو از مواد پر میکنی اینجوری مثلا ظرف ران رو بر میداره توی خود ران مواد هست و با مواد مزه گ ...

عزيزم خيلي لطف كردي يادمون دادي يه مرغ واسه چند نفره

خدايا شكرت🙏🏻پر انرژي مثبتم😌بهترين و مهربون ترين شوهر دنيارو دادي بهم😍واسه همه چي ممنونتم💖مرسي كه دارم مامان ميشم👪خداجونم مرسي كه هستي🌞
عزيزم خيلي لطف كردي يادمون دادي يه مرغ واسه چند نفره

خواهش میکنم عزیزم

یه مرغ متوسط معمولا برای شش هفت نفر مهمون کافیه بستگی داره پر بخورن یا کم خوراک باشن 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهش میکنم عزیزم یه مرغ متوسط معمولا برای شش هفت نفر مهمون کافیه بستگی داره پر بخورن یا کم خوراک ...

مرسي فيلم داري از نحوه دراوردن استخون؟

خدايا شكرت🙏🏻پر انرژي مثبتم😌بهترين و مهربون ترين شوهر دنيارو دادي بهم😍واسه همه چي ممنونتم💖مرسي كه دارم مامان ميشم👪خداجونم مرسي كه هستي🌞
مرسي فيلم داري از نحوه دراوردن استخون؟

سرچ کنی گالانتین مرغ فیلم ازش هست ولی خوب این روشی که من درمیارم حتی پوست هم آسیب نمیبینه توی ویدیو ها مرغ رو لت و پار میکنن و مرغ رو که برش مبزنی تیکه تیکه ست نتیجه از بیرون یکی به نظر میرسه البته ولی من اینجوری بیشتر میپسندم

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

وای ماشالله به این حوصله بهم انگیزه دادی رفتم چندتا فیلم هم دیدم

عالی بود فقط نمیگی من حامله هوس کردم😥😥

یه سوال استار تر عزیز آخرش که مواد رو زدی  بعد میدوزی؟؟ 

بعد پخت وا میکنی نخ رو قبل سرو؟؟؟

ت  کلیپی که من دیدم مرغ چون استخوان سینش در اومده بود دیگه باد نداشت خوابیده بود رو هم تقریبا 

توش چقدر مواد میریزی؟؟ با مواد کامل پر میکنی؟؟؟

وای ماشالله به این حوصله بهم انگیزه دادی رفتم چندتا فیلم هم دیدم عالی بود فقط نمیگی من حامله هوس کر ...

آخی عزیزم 😍 درست کن پس گلم باور کن آسونه 

آره میدوزم 

نخ رو میتونی بسپری به همسرت سر سفره جلوی مهمون باز کنه یه دونه نخه دیگه میکشه در میاد ولی چون در آوردن نخ ظاهر رو یه ذره خراب میکنه بهتره که جلوی مهمون باشه بیفته گردن کج سلیقگی آقایون 😅 

من نه جوری پر میکنم که بترکه نه کم مواد میریزم

چون موادم قیصی و آلو توش داره خودشون هم پف میکنن و مرغم ظاهرش خوابیده نیست اصلا مهمونام اونایی که اولین بار خوردن اصلا تا زمانی که مرغ رو بکشن نمیفهمن که استخوان نداره

منم صدا کن بیام ببینم 

عزیزم این تنها عکسیه که از مرغ دیشب موجوده 😐 مثلا به خواهرم سپردم یه عکس درست درمون بگیره یه دونه عکس گرفته همونم موقعی گرفته که تزئینش نکرده بودم و اینکه اصصصصصصصصلا نسوخته بود رفته گذاشته روی گاز که نور کمه حتی لامپ هود رو هم روشن نکرده بود مرغ سوخته به نظر نرسه کلا خواهرم توی مقوله های هنری بی استعداده 😐 

عكس از پختش پيدا نكردي استارتر؟؟

عزیزم تنها عکس بی کیفیتی که از مرغ شکم پر دیشب موجود بود رو گذاشتم 😬 اصصصصصصصصصصصصصلا نسوخته بود عکس بی کیفیت اثر غیر هنری از خواهر بی هنرمه که جایی عکس گرفته که نه تنها نور نبود بلکه هنوز تزئینش هم نکرده بودمش🤦‍♀️🤦‍♀️

وای ماشالله به این حوصله بهم انگیزه دادی رفتم چندتا فیلم هم دیدم عالی بود فقط نمیگی من حامله هوس کر ...

گلم عکس مرغم رو دیدی؟ عکس دیگه ای ازش موجود نبود خواهرم دو تا عکس گرفته بود که یکیش این بود اون یکی تار بود😑 

عزیزم این تنها عکسیه که از مرغ دیشب موجوده 😐 مثلا به خواهرم سپردم یه عکس درست درمون بگیره ...

اصلا معلوم نيس استخون نداره

اصلا معلوم نيس استخون نداره

کاش واضح و به رنگ خودش می افتاد که مشخص تر میشد آره اصلا متوجه نمیشن که استخوان نداره

عزیزم این تنها عکسیه که از مرغ دیشب موجوده 😐 مثلا به خواهرم سپردم یه عکس درست درمون بگیره ...

ممنون عزیزم صدام زدی  نوش جونتون اتفاقا برشته و خوشمزه به نظر میاد 

فقط من نفهمیدم همه موادرا که زدی تو فرباید پخت؟

ماکروویو یا رو گاز هم میشه؟

سوال دیگه این مرغ برا چند نفره و با پلو سرو میشه؟

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
ممنون عزیزم صدام زدی  نوش جونتون اتفاقا برشته و خوشمزه به نظر میاد  فقط من نفهمیدم همه مو ...

من ماکروویو رو تا حالا امتحان نکردم ولی اگر مرغ شکم پر معمولی رو توش درست میکنی پس اینم حتما میتونی

منظورت از سوالت در مورد موادش رو متوجه نشدم ببین کلا مرغ هشت تیکه میشه برای هشت نفر ولی باز بستگی داره که کم خوراک باشن مهمونات یا پر خوراک 

معمولا من هر مرغ متوسط رو برای ۶ نفر در نظر میگیرم که کسی کم نخوره

برای این مرغ سیب زمینی و گوجه و بادمجون و هر چیز که بخوای میتونی دورچین بذاری

من با برنج سرو میکنم میشه هم با نون خورد ولی من با برنج میذارم

استخوان هایی رو که درآوردم بالاخره یه مقدار گوشت بهش وصل هست همونو میپزم یه مقدار آب مرغ جدا میکنم رب بهش میزنم کنار برنج خشک نباشه

مابقی آب مرغ با گوشت هایی که بهش چسبیده بود رو هم سوپ درست میکنم