2777
2789
عنوان

مرغ شکم پر بدون استخون 😃

| مشاهده متن کامل بحث + 14228 بازدید | 143 پست
یه مرغ بخر یه چاقوی تیز بگیر دستت و حتی اگر فکر میکنی قراره گند بزنی باز هم شروع کن  مطمئ ...

سلام خوبین؟ تو پاپیون عضو نیستین؟

"السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِنائِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَبَقِیَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ، اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَعَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَصْحابِ الْحُسَیْن"❤محرم❤ وقتی اولین ماه شد‌ می‌دانست اولین‌ها را رسالتی بر دوش است؛ اما نمی‌دانست روزی تا آخر زمان یادآور یک حماسه،یک قیام خونین ❤انقلاب حسینخواهد شد. سیاوش رودکلی
سلام خوبین؟ تو پاپیون عضو نیستین؟

سلام نه والا چی هست؟ کجا هست؟

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام نه والا چی هست؟ کجا هست؟

نرم افزار آشپزی همه چی تموم. مثل اینجا کلی کاربر داره. اگه نیستی حتما عضو شو عضو نشی هم میتونی استفاده کنی.

"السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِنائِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَبَقِیَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ، اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَعَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَصْحابِ الْحُسَیْن"❤محرم❤ وقتی اولین ماه شد‌ می‌دانست اولین‌ها را رسالتی بر دوش است؛ اما نمی‌دانست روزی تا آخر زمان یادآور یک حماسه،یک قیام خونین ❤انقلاب حسینخواهد شد. سیاوش رودکلی
نرم افزار آشپزی همه چی تموم. مثل اینجا کلی کاربر داره. اگه نیستی حتما عضو شو عضو نشی هم میتونی استفا ...

دارم نصبش میکنم😀 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
دارم نصبش میکنم😀 

کار کاربرای برترشو ببین . عالین.

من تازه اومدم سفر همه خوابن گفتم جواب دوستان رو بدم 😃 بس که دختر خوبی ام من 

عالی بود عالی ممنون ازت 

تو بیتظیری خوشحالم باهات اشناشدم یادت نره بهم گفتی بیام عزیزت شم هااا😉😉😉

افتخار داره دوستی با کسی مثل شما😍

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
عالی بود عالی ممنون ازت  تو بیتظیری خوشحالم باهات اشناشدم یادت نره بهم گفتی بیام عزیزت شم هااا ...

الهی قربونت بشم چه زبون پر محبتی داری 

ببین کجایی؟ اگر تهرانی خداوکیلی درست میکنم با اسنپ برات میفرستم  قسم میخورم تعارف نمیکنم بی رودربایستی و تعارف بگو کجایی؟

الهی قربونت بشم چه زبون پر محبتی داری  ببین کجایی؟ اگر تهرانی خداوکیلی درست میکنم با اسنپ برات ...

فدای مهربونیت گلم‌نه تهران نیستم متاسفانه 

خیلی خانومی خوش بحال بچه هات 😘

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
عكس از پختش پيدا نكردي استارتر؟؟

فردا مهمون دارم درست میکنم عکس میگیرم میذارم ریپلایت میکنم

فدای مهربونیت گلم‌نه تهران نیستم متاسفانه  خیلی خانومی خوش بحال بچه هات 😘

عزیزمی لطف داری گلم 😍

فردا مهمون دارم درست میکنم عکس میگیرم میذارم ریپلایت میکنم

مرسي عزيزم راستي موادتو فقط تو شكم پر ميكني يا كل جاهايي كه ازش استخون دراوردي مث بال و ران

خدايا شكرت🙏🏻پر انرژي مثبتم😌بهترين و مهربون ترين شوهر دنيارو دادي بهم😍واسه همه چي ممنونتم💖مرسي كه دارم مامان ميشم👪خداجونم مرسي كه هستي🌞
مرسي عزيزم راستي موادتو فقط تو شكم پر ميكني يا كل جاهايي كه ازش استخون دراوردي مث بال و ران

نه همه جا رو از مواد پر میکنی اینجوری مثلا طرف ران رو برش میزنه برداره توی خود ران مواد هست و با مواد مزه گرفته و اینمه جای خالی استخوان رو هم پر کرده 

یه چیز عالی ای در میاد حتما تست کنین

اصلا هم کار سختی نیست فقط اعتماد به نفس میخواد و یه چاقوی تیز و یه مرغ همین 

منم صدا کن بیام ببینم 

حتما گلم