2777
2789
عنوان

مرغ شکم پر بدون استخون 😃

| مشاهده متن کامل بحث + 14228 بازدید | 143 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش میشد فیلم بفرستی اگه تو اینستا فیلم گذاشتی لطفا به منم بگو ممنون

اینو ببین : https://www.aparat.com/v/LOMRu

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
خیلی سخته من که نفهمیدم کاش فیلم میزاشتی تلگ رام واسمون

لینکش رو گذاشتم ولی عجیبه با اینکه از مسیر درست میرم ولی آبی نمیشه که روش کلیک کنید کپی کنید

https://www.aparat.com/v/LOMRu

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
خيلي عالي بود استارتر،من و شما تو يه روز عضو ني ني سايت شديم😊

یادمه من اون موقع امتحان داشتم ولی تازه کشفش کرده بودم نمیتونستم بیام بیرون 😃 

ممنون استاتر عاشق زیراندازت شدم روفرشی؟

نه عزیزم رو میزیه خودمم خیلی دوستش دارم

لینکش رو گذاشتم ولی عجیبه با اینکه از مسیر درست میرم ولی آبی نمیشه که روش کلیک کنید کپی کنید https: ...

عزیزم من رفتم این ادرسی ک گذاشتید ولی توضیحای شما خیلی بهتر بود ..این فیلمه مرغه رو اش و لاش کرد

‏کلا نصیحت کردن کار اشتباهیه چون طرفت ناراحت میشه باید بذاری نابود که شد بری باهاش همدردی کنی، خوشش هم میاد 😊

ممنون عزیزم 

بابت تاپیک خوبت😘😘❤❤

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
عزیزم من رفتم این ادرسی ک گذاشتید ولی توضیحای شما خیلی بهتر بود ..این فیلمه مرغه رو اش و لاش کرد

برای بار اول من اینو دیدم همینطوری درست کردم بعد دوختم اینم بد نمیشه ولی مسلما اگر پوست رو برش ندیم بهتر هم هست 

برای بار اول من اینو دیدم همینطوری درست کردم بعد دوختم اینم بد نمیشه ولی مسلما اگر پوست رو برش ...

بله  البته .. گلم اگه تونستی یبار از همین مرغ پختش هم عکس بزار 

‏کلا نصیحت کردن کار اشتباهیه چون طرفت ناراحت میشه باید بذاری نابود که شد بری باهاش همدردی کنی، خوشش هم میاد 😊
بله  البته .. گلم اگه تونستی یبار از همین مرغ پختش هم عکس بزار

گوشیمو خالی کردم الان هم سفر هستم این دفعه ان شاالله حتما عکس میگیرم میذارم قبلا عکس گذاشتم البته حیف الان ندارم

ممنون عزیزم  بابت تاپیک خوبت😘😘❤❤

خواهش میکنم عزیز