2789
عنوان

غرورم شکست

187 بازدید | 9 پست

دوهفته با یه پسر مجازی چت میکردم واسه اینکه غصه هام یادم بره یارو خیلی کم پیام میداد یهو ام میرفت میگفت خوابم برد و فلان منم بهش ابراز علاقه میکردم عین خودش🫠

دیدم توی چنل تلگرامش گذاشته حوصله عاشقی هم حتی ندارم..

بعدشم دیدم اون ساعتایی که میگفت خوابم برده یا نت ندارم یا درس دارم، توی چنل تلگرامش گفته اط صبح دارم توییت میبینم یا بفکر چیزای دیگه بوده و توی گوشیش بوده یهو ام پریشب وسط چت هی دیر سین میکرد یهو گقت من یه کاری برام پیش اومده بعدش میام منم گفتم باشه برو.

اون شب منتظرش موندم و نیومد یعنی قصدش این بود که اینو بگه و برای همیشه بره ..

حتی وقتی خدافظی کردم سین هم نکرد و دیدم توی چنل تلگرامش راجب زندگی روزمرش حرف میزنه🥲

خیلی غرورم له شد چیکار کنم خیلی حرص میخورم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام. إن شاءالله طاعات قبول.

تنهایی و تشویش خاطر و امثال این خلاها رو با توسل به اهل بیت و انجام واجبات و تفریحات سالم مثل ورزش، کتاب خوب، فیلم خوب، نشر مطالب اخلاقی و صحبت های مفید و سالم در گروه های اجتماعی از بین ببریم.

رفتن سمت موارد منافی عفت و اخلاق و گناه، درمان این آلام نیست. اصلا در گناه خیری نیست.

السلام علیک یا امیرالمومنین مولا علی علیه السلام !

سلام. فرشته کوچولوی مظلوم! هند رجب رو میگم. داستانش رو بزنین اینترنت ... آخرین صحبتش با هلال احمر غزه رو گوش بدین، خودش روضه اس. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اخع کی به مجازی دل بسته

دلو ولش گور بابای پسره که رفت میگم الکی گفت یه کاری براش پیش اومده و دیگه حرفمو سین نکرد و مثلا خواست برای همیشه بره باعث شده حس بد بگیرم و احساس کوچیک شدن بکنم اون همه ام دروغ گفت که خوابش برده وسط چت و اینا ..

باید بهش فحش میدادم اما هیچی نگفتم فقط خدافظی کردم که اونم سین نکرد فحش ندادم چون بدتر کوچیک میشم

اینطور چیزا واقعا ارزش غصه خوردن ندارن.وقتی اون نمیخواد تو چرا خودتو بی ارزش میکنی؟بلاک کن و شمارشم ...

من هیچی نگفتم فقط خدافظی کردم بعد از اینکه نیومد..

ولی خب خدافظیمم نگاه نکرد