2789
عنوان

همسرم

353 بازدید | 59 پست

اصلا محبت کلامی نداره و من سختتت تشنه هستم و واقعا دوست دارم زبون بریزه ولی هر بار بهش میگم میگه من زبون باز نیستم ،تو عمل خوبه ولی کلامی و لمسی صفر حتی بغلم نمیکنه بوسم نمیکنه در طول روز ولی از لحاظ رابطه خیلی گرمه و کم نمیزاره

چکار کنم با این موضوع کنار بیام

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

همسرت انگار منم 🫠

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودت شروع کن

اثر نداره مثلا براش پیام میفرستم عشقم عزیزم فلانم

اون جواب میده قربونتicon

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
همسرت انگار منم 🫠

خیلی بده

آخرش بی فایده س

یعنی چی

خیلی بده

دست خودم نیست .یه حس غرور داره خفم میکنم اجازه نمیده

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

اثر نداره مثلا براش پیام میفرستم عشقم عزیزم فلانم اون جواب میده قربونت

یکم بهش یاد بده بگد دوست دارم فلان جور باشی و اینارو بگی و این کارارو کنی

نی نی یار جان مادرت نترکون دیگه شماره ندارم ؛ کاربر قدیمی

بنظرم بهتر از مردای زبون بازه که لاف میزنن و خیانت کارن

اره بخوای مقایسه کنی این بهتره من تجربه اولشم گفتم کاش قبل من چند تا دوس دختر داشتی حداقل یاد میگرفتی

۸ ساله ازدواج کردم شاید کلا ۱۰ بار برام گل خریده باشه

اکثر مردای ایرانی همینن انگار از تاج و تخت به زیر کشیده میشن به خانومشون محبت لمسی کلامی کنن در طول ...

جدی همه اینجورین

من حس میکنم برا من خیلی خشکه