2789
عنوان

همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 59 پست
برای من از اولم اینطور بود

واسه من اویل یکم بهتر بود گاهی برام شعر میگفت الان بهش میگم میگه خرم از پل گذشته

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وااای فقط شوهر منه کهمن انقد زبون میریزم ... بعد شوهرم تهش میگه عشق منی. همیشه همینو میگه فقط بوسم ب ...

وای خیلی رو مخن آخه آدم تو محبت خسیس باشه خیلی بده

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
نه عزیزم شوهرت خودشیفته نیست؟ شوهر من خودشیفته است و برای همین حیفش میاد زبون بریزه

نه به اون صورت

بخدا تمرین کنی درست میشه من حس میکنم کمبود از منه که شوهرم دلش برام قنج نمیره

نه اصلللللللااااا این فکرو نکن

هیچ کمبودی نداری نه تو نه همسرم

خلق و خوی ادمها باهم فرق میکنه قبلنا باز سعی میکردم .عزیزی از دست دادم نمیتونم فعلا اونی که باشم که دلش میخواد 💔

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

نه اصلللللللااااا این فکرو نکن هیچ کمبودی نداری نه تو نه همسرم خلق و خوی ادمها باهم فرق میکنه قبلنا ...

عزیزم متاسفم انشالله به زودی حالت اوکی میشه

عزیزم متاسفم انشالله به زودی حالت اوکی میشه

ممنون گلم 🫂ان شالله زندگیت سراسر خوشبختی 💟

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

من میگم آخه این زبون رو به هر طرف بچرخونی میره! چرا حیفش میاد چهارتا کلام حرف عاشقانه بزنه بهمگذاشته ...

بخدا دقیقا حرف منه بهش میگم تو اداره بهم پیام بده وقتی سر کارم بهم پیام بده خستگیم در میره اصلا انگار به دیوار میگم باورت میشه چت ما فقط لیست خریده بعد گوشیشو پاکسازی میکنه پیاما رو حذف میکنه واسه منم حذف میکنه در حالیکه من واسع اونو نگه میدارم

ممنون گلم 🫂ان شالله زندگیت سراسر خوشبختی 💟

قربونت

بخدا دقیقا حرف منه بهش میگم تو اداره بهم پیام بده وقتی سر کارم بهم پیام بده خستگیم در میره اصلا انگا ...

بچه دارید ؟

من دوتا دختر دارم

حالاها شوهرم برای دخترام اینطوری نیست

حالا خیلی قربون صدقه نمیشه ولی خوب مثلا قبل خواب که بوسشون میکنه یکی یکی میگه دوست دارم و ...

خوب مرد همون رو به منم بگو دیگه

بچه دارید ؟من دوتا دختر دارمحالاها شوهرم برای دخترام اینطوری نیستحالا خیلی قربون صدقه نمیشه ولی خوب ...

اره یه پسر دارم

دقیقا شوهر منم همینه به پسرم میرسه خوب بلده چی بگه ولی واسع من خشک میشه