2789
عنوان

همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 59 پست
ببرم چی بگم نمیخندن بهم خب خودم دارم بهش میگم میگه من زبون باز نیستم خیلی هم گیر بدم میگه همینم که ه ...

ن بابا. چرا بخندن

اول قبل اینکه ببری خودت با مشاور صحبت کن و براش توضیح بده بالاخره اون روش های بهتری جلوت میزاره

بعداکر نیاز شد شوهرتو میبری دیگه خودت کار نده مشاور خودش با شوهرت صحبت میکنه و درستش میکنه ان شاءللع

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

دست خودم نیست .یه حس غرور داره خفم میکنم اجازه نمیده

همسرت چیزی نمیگه ؟

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

صد بار گفتم میگه من مغازه زنونه نمیرم و سر راهم چیزی نیست ببین نشده یه بسته چیپس بگیره بیاره خونه یه ...

بگو دوست دارم سوپرایزم کنی حتی با خوراکی و گل یا برو مغازه زنونه بگو خودشون ی چیزی پیشنهاد میدن

از خساست نیست؟

نی نی یار جان مادرت نترکون دیگه شماره ندارم ؛ کاربر قدیمی

همسرت چیزی نمیگه ؟

چی بگم

اونم عین خودت 🤌🫠

جایی ازار دهنده اش اینه هعی گوشزد کن بیشتر دورتر میشم

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

بگو دوست دارم سوپرایزم کنی حتی با خوراکی و گل یا برو مغازه زنونه بگو خودشون ی چیزی پیشنهاد میدن از خ ...

بابا صد بار گفتم نمیکنه به گفتن نیست

خسیس یکم آره خسیسه ولی خب میبره خرید کنم هر چی بخوام میخره

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
چی بگم اونم عین خودت 🤌🫠جایی ازار دهنده اش اینه هعی گوشزد کن بیشتر دورتر میشم

خب اخلاقتون بده چرا تمرین نمیکنی

من اتفاقا دیگه گوشزد نمیکنم فاصله گرفتم ازش خودش میاد سمتم و میگه چته چرا سردی واقعا نمیخواد بفهمه من چمه

پس قدرشو بدون

خب اونجوری هم بده اینجوری هم بده فک کن من روز عروسیم هم از شوهرم ذوق عجیبی ندیدم خیلی عادی اومد بخدا اصلا نگفت خوشگل شدی یا چیزی اصلا ذوق نداشت یه گوشه بوسم کنه

ن بابا. چرا بخندن اول قبل اینکه ببری خودت با مشاور صحبت کن و براش توضیح بده بالاخره اون روش های بهتر ...

احتیاج به مشاوره نیست فکر کنم مشکل خیلی جدی نیست الکی برای خودتون دردسر نسازین

متاهل

خب اخلاقتون بده چرا تمرین نمیکنی من اتفاقا دیگه گوشزد نمیکنم فاصله گرفتم ازش خودش میاد سمتم و میگه چ ...

میگم یه غرور کاذب درونمه .شاید بهتر بگم یه حس خجالت .بیشتر نمیتونم ابراز کنم .یه حسی جلومو میگیره .گاهی سعی میکنم .شده انجام بدم .نازو نوازش و حتی کلمات گلم عزیزم .ولی خیلی کم .اتفاقا دو روز پیش اعتراص کرد .گفتم نمیتونم .سعی کردن حالمو بد میکنه حالت تظاهری

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

تو که منی

خیلی سخته این مشکلو داشته باشی قبلا حداقل تو دعوا و قهر نازمو میکشید حدودا اعصاب نداره میگه دیگه ناز نکن تو بزرگ شدی مادر یه بچه ای

میگم یه غرور کاذب درونمه .شاید بهتر بگم یه حس خجالت .بیشتر نمیتونم ابراز کنم .یه حسی جلومو میگیره .گ ...

بخدا تمرین کنی درست میشه

من حس میکنم کمبود از منه که شوهرم دلش برام قنج نمیره

احتیاج به مشاوره نیست فکر کنم مشکل خیلی جدی نیست الکی برای خودتون دردسر نسازین

بهرحال ...

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

ببرم چی بگم نمیخندن بهم خب خودم دارم بهش میگم میگه من زبون باز نیستم خیلی هم گیر بدم میگه همینم که ه ...

وااای فقط شوهر منه که

من انقد زبون میریزم ... بعد شوهرم تهش میگه عشق منی. همیشه همینو میگه فقط

بوسم به قول شما یکی میکنه میگه بیا این بوس... باز نگی بوسم نکرد:-/