2789
عنوان

همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 59 پست
اصل کاریو خوب هست دیگه سخت نگیر بهش

اخه من محبت برام مهره پیام اینقد دوس دارم برام بفرسته ننیفرسته اصلا

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یکم بهش یاد بده بگد دوست دارم فلان جور باشی و اینارو بگی و این کارارو کنی

هزار بار گفتم میگم ۸ ساله زنشم

گفتم دوست دارم از در میای یه چیزی برام بخری به سلیقه خودت شده یه کش مو میگه نه من بلد نیستم میبرمت با هم بخریم

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
دروغ که نمیکنم خب

نه خدایی اونم خیلی مهمه من مرد سرد دوس ندارم

هزار بار گفتم میگم ۸ ساله زنشم گفتم دوست دارم از در میای یه چیزی برام بخری به سلیقه خودت شده یه کش م ...

بگو هرچی دوست داری بخر من همه چیو قبول دارم میخوام تو انتخواب کنی

نی نی یار جان مادرت نترکون دیگه شماره ندارم ؛ کاربر قدیمی

ببرش مشاور

ببرم چی بگم نمیخندن بهم خب خودم دارم بهش میگم میگه من زبون باز نیستم خیلی هم گیر بدم میگه همینم که هستم با فک کن میاد بوسم میکنه میگه اینم بوس هی نگی بوسم نمیکنی انگار مثلا ظرف شستن چیزیه که انجامش بده بره

خب شاید وقت نداره گلم ولی فکر میکنم چون یه جور دیگه عمل میکنه احساس میکنه شما تامین هستی

نه کارمنده تایم آزاد زیاد داره کلا اهلش نیست و نمیخواد تغییر کنه

بگو هرچی دوست داری بخر من همه چیو قبول دارم میخوام تو انتخواب کنی

صد بار گفتم میگه من مغازه زنونه نمیرم و سر راهم چیزی نیست ببین نشده یه بسته چیپس بگیره بیاره خونه یه ذره سوپرایز حتی یه بستنی تو راهه زنگ میزنه چیزی نمیخوای اگه خودم بگم میخره ولی من دوست دارم برام جیزی بیاره خودش

اگه روزی چند پیام بهت بده وتحریکت کنه وکاری نکنه خیلی بدتر میشه حالت

اره اونجوری خونش حلاله