2789
عنوان

بچم سیگاریه

98 بازدید | 15 پست

یه روز که دخترم (۱۳سالشه) اومد خونه دیدم یه بوی عجیبی میده برای همین فرداش رفتم اتاقش رو چک کردم و فندک پیدا کردم اولش جدی نگرفتم و گفتم لابد برای دوستاشه ولی دلم اروم نگرفت فرداش وقتی حموم بود رفتم کیف هاش رو گشتم و سیگار پیدا کردم

لطفا یکی بگه چیکار کنم خیلی استرس دارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من 16 سالمه

سیگار کشیدم

گل کشیدم

قرصی شدم

افتخار نیس کلی دارم میگم

اخرشم یه پسری نجاتم داد

اول از سیگار شروع میشه بعد میشه گل بعد میشه قرص و چیزای دیگ

در کل بگم عزیزم رفیقه کمتر زندگیه بهتر

تاپیکای قبل 1405 برا من نیست

عزیزم اصلا و ابدا دعواش نکن که بدتر حرصیش میکنی و وضع رو خراب تر میکنی

به عنوان کسی که اینطور بود و از نسل جدید هستش اینو بهت میگم، بهش راه و چاه رو با ملایمت و آرامش نشون بده و راز دارش باش

الان اکثر سر جوونی و جو بازی و جو فضای مجازی اینطور شدن

نیاز به درک و فهمیده شدن احساسش داره

برو بهش بگو عزیزم اگر مشکلی داری بهم بگو و باهاش صحبت کن بدون هیچ قضاوتی و فقط راه حل بده بهش و باهاش مثل دوست رفتار کن همیشه حواست به احساساتش باشه

من وقتی خانوادم اذیتم میکردن و یا روم داد میزدن یا بابت همچین چیزایی کتکم میزدن، میگفتم خوب میکنم بدترشم میکنم و حرصی ترم کردن تا دیدم دیگه این منجلابی که من رفتم توش ته نداره

میتونی با من امتحان نهایی زبانت رو نمره خوبی بگیری با کمترین هزینه و در حد بودجه خودتون میخوام توی این اوضاع اقتصادی کشور کمکی به رشد و پیشرفت دانش آموزهای پایه دهم،یازدهم و دوازدهم کرده باشم و کمکتون کنم از زبان انگلیسی نمره خوبی بیارین💕 برای اطلاع از نحوه کلاس ها و آموزش بهم درخواست بدین، براتون یک ویدیو آموزشی رایگان فرستاده میشه تا کیفیت تدریس رو خودتون ببینید.

نمیدونم سخته.اما خیلی سن اعتیاد دردختران پایین اومده.

قطعا بعنوان مادر دوستاشو مدیریت کن.خودتون افکار و مسیرهای درست رو انتخاب کنید.بی حجابی و اعتیادرابطه مستقیم دارند پس درهمه زمینه دوست و همیارش باشید .اون مثل یک گل

یعنی دوستاشو تغییر بدم

ببین نمیگم همش برا دوستی با همجنسه

جنس مخالفم هس

منو یه پسری قرصی کرد

ولی این کارا از رو کنجکاویه

من سر جرعت حقیقت سیگاری شدم

سر کنجکاوی ک یکی از دوستام گف گل میکشم منم کشیدم

باید دلیلش و بفهمیی

تاپیکای قبل 1405 برا من نیست