2789
عنوان

عمل بینی

21 بازدید | 23 پست

سلام من فردا عمل دارم برای عملش زیاد استرس ندارم ولی خیلی فکرم درگیره بعداز عمله من شبا خیلی بدمیخوابم غلت میخورم به شبکم میخوابم کلا خیلی بدخوابم هرکیم که اطرافم باشه از دستم فراریه شبا چون متوجه نمیشم چیکار دارم میکنم تو خواب یهو میبینی پام میخوره به کناریم برا عمل خیلی استرس دارم شبا چطوری بخوابم اخه چیکار کنم میترسم حین خواب به پهلو شم دماغم کج شه یا تا صبح انقد بدخوابی کنم داغون شه دماغم🥲💔

بالش گردنی بگیر

اگرم میتونی بگو یکی مراقبت باشه هی چک کنه ببینه درست خوابیدی یا نه

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پیش کی میخوای عمل کنی؟ من دوس دارم عمل کنم ولی دماغم کوچیکه می ترسم خرابش کنه

من پیش دکتر فریبرز فقیهی رشتم قبلا خواهرم پیشش عمل کرده بود واقعا عملاش قشنگن اما اگه دماغت ضروری نیست عمل نکن چون الان هزینش خیلی بالاعه

منم واسم خیلی سخت یود چون عادت به پهلو خوابیدن داشتم

و حتمااا باید سرمو زیر پتو میکردم که خوابم ببره ولی وقتی عمل کردم انکار مغزم فرمان میداد که به پهلو نشم و سرمو کج نکنم

برای جلوگیری ازین کار میتونی با دور گردنی بخوابی و دوتا بالش زیر سرت و دوتا بالش هم پهلوهات بزاری که تکون نخوری

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
بالش گردنی بگیراگرم میتونی بگو یکی مراقبت باشه هی چک کنه ببینه درست خوابیدی یا نه

خواهرم میگه هستم پیشت ولی استرس دارم بخوابه

بالشت گردنی خیلی تاثیر داره؟

منم واسم خیلی سخت یود چون عادت به پهلو خوابیدن داشتم و حتمااا باید سرمو زیر پتو میکردم که خوابم ببره ...

وای جدی

انقد گشتم ببینم کسی مشکل منو داشته همه تو تاپیکا میگفتن ما مشکل بی خوابی داشتیم ولی من مشکلم بدخواب بودنه خداکنه مغز منم فرمان بده به پهلو نشم تا چند روز باید اینطوری خوابید؟

خواهرم میگه هستم پیشت ولی استرس دارم بخوابه بالشت گردنی خیلی تاثیر داره؟

نگران نباش

هر نیم ساعت یه بار هم خودت آلارم بذار اگه بدخواب نمیشی

آره من داشتم سرم تکون نمیخورد

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

مرسی از راهنماییت🫶🏻شما تا چند وقت اینطوری خوابیدید؟

❤️

تقریبا دو ماه

راضی اید ازینکه عمل کردید؟

بله البته یه عمل ناموفق داشتم ترمیم کردم

از ترمیم راضی ام

وای جدی انقد گشتم ببینم کسی مشکل منو داشته همه تو تاپیکا میگفتن ما مشکل بی خوابی داشتیم ولی من مشکلم ...

برای من واقعا سخت گذشت پشتم خیلی اذیت میشد همش زیر پاهام و زیر لگنم چندتا کوسن میزاشتم که جام درست باشه ولی با این وجود حس میکردم دنبالچم خشک شده و دارم زخم بستر میگیرم😅

من دکنرم گفت تا یکماه طاق باز بخواب به پهلو نشو

ولی من بعد از یکماه هم خوابیدن به پهلو رو امتحان کردم حس کردم به بینیم فشار میاد و تا یکماه و نیم بعد از عمل دیگه اوکی بود

ولی خب طبق تجربه من اگه همون طاق باز خوابیدن رو ادامه بدی بهتره چون وقتی به پهلو میخابی دماغت صبح ها خیلیییی ورم میکنه

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲