2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 24 بازدید | 23 پست
برای من واقعا سخت گذشت پشتم خیلی اذیت میشد همش زیر پاهام و زیر لگنم چندتا کوسن میزاشتم که جام درست ب ...

من از خدامه طاق باز بخوابم و بهش عادت کنم ولی یهو میبینی لنگام یه جاعه کلم یه جا دیگه:))))قبلا میخوابیدم پیش بخاری همش مامانم کلمو ازون زیر در میاورد ناخداگاه کلمو میبردم پیش بخاری😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من از خدامه طاق باز بخوابم و بهش عادت کنم ولی یهو میبینی لنگام یه جاعه کلم یه جا دیگه:))))قبلا میخوا ...

نه من این قدر تو خواب تکون نمیخورم نهایتش پهلو به پهلو شدنه که روزای اول بعد از عملم دوتا بالش قشنگ میچسبوندم به پهلوهام که نتونم تکون بخورم😂

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
مبارک باشه عزیزدلم

😘❤️

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

نه من این قدر تو خواب تکون نمیخورم نهایتش پهلو به پهلو شدنه که روزای اول بعد از عملم دوتا بالش قشنگ ...

وای نه من یه حالت ناآرامی تو خواب دارم شب دارم میخوابم میگم همینطوری طاق باز میخوابم تا صب ولی حین خواب صدبار حالتمو عوض میکنم امیدوارم از فردا شب به بعد مثل شما حداقل دیگه تکون نخورم بالشت اینارم میزارم با گردنی از دکترمم یکم راهنمایی میگیرم

وای نه من یه حالت ناآرامی تو خواب دارم شب دارم میخوابم میگم همینطوری طاق باز میخوابم تا صب ولی حین خ ...

امیدوارم برات راحت بگذره

ولی کلا شب اول یخورده اذیت و کلافه ای فکر نکنم خواب درستی داشته باشی و همش بیدار میشی

من شب اول خواهرم بالا سرم بود همش یخ میزاشت برام بعد منم یهو خوابم میبرد ولی چون از دهن نفس میکشیدم وحشتناک گلوم خشک میشد و هر نیم ساعت هی بیدار میشدم اب میخوردم

امیدوارم برات راحت بگذرهولی کلا شب اول یخورده اذیت و کلافه ای فکر نکنم خواب درستی داشته باشی و همش ب ...

خداکنه

قربونت برم خیلی وقت گزاشتی مرسی از راهنماییت💋

خداکنهقربونت برم خیلی وقت گزاشتی مرسی از راهنماییت💋

خواهش میکنم عزیزم مبارکت باشه

اگه بعدش هم سوالی داشتی بپرس 🌷