دوستم زندگی خیلی خوبی داشت ولی ۳،۴ ساله زندگیش از این رو به اون رو شده، مثلا کلی سفر خارجی می رفت خوش بود و همیشه خندان بود ، چند جور کار انجام میداد، خیلی موفق بود، اوضاع مالیش خوب بود، کاری نبود اراده بکنه و انجام نشه، خلاصه طوری بود که همه به تواناییاش ایمان داشتیم، اما ۳،۴ سال پیش یه مشکلاتی براش پیش اومد که وحشتناک، خیلی هم با آبرو هست و فقط حرفشو پیش من می زنه و هنوز جلو بقیه حفظ ظاهر می کنه، خلاصه از اون آدم توانا یه آدم له شده مونده با کلی مشکلات بزرگ وبدهی مالی و خیلی بی اراده شده یعنی ۱۸۰ درجه تو این ۳،۴ سال عوض شده و داغون ، من که اینورم و فقط دارم می بینم واقعا خسته شدم و بریدم دیگه چه برسه به خودش که تو ماجراس
میشه لطفا برا شادی روح مامانم و دخترم صلوات بفرستید،ممنونم🙏🏻🌸دخترمو خدا ۹۸/۱/۱ سالم و سلامت بهم عیدی داد و ۹۸/۱/۳ ازم گرفت و برد پیش خودش(پرشک قانونی علتشو رفلاکس شیر اعلام کرد )، اسمشو سالی گذاشته بودم فک کردم مث معنی اسمش عمرش طولانی میشه اما اینجور نشد...خدایا آدما هم به هم عیدی میدن پس نمیگیرن چه برسه به تو که خدایی، حکمتتو شکر...
ملا گفته بود دوتا خانم که یکشون جوونه خیلی بد برات طلسم بسته و خیلی سخته باطل کردنش ، واقعا برا دوستم دعا کنین خدایی انقد این آدم خوبه که مستحق این همه مشکلات و عذاب نیست
میشه لطفا برا شادی روح مامانم و دخترم صلوات بفرستید،ممنونم🙏🏻🌸دخترمو خدا ۹۸/۱/۱ سالم و سلامت بهم عیدی داد و ۹۸/۱/۳ ازم گرفت و برد پیش خودش(پرشک قانونی علتشو رفلاکس شیر اعلام کرد )، اسمشو سالی گذاشته بودم فک کردم مث معنی اسمش عمرش طولانی میشه اما اینجور نشد...خدایا آدما هم به هم عیدی میدن پس نمیگیرن چه برسه به تو که خدایی، حکمتتو شکر...
منم دنبال یکی میگردم کمکم کنه دارم خودم کم کم روانی میشم زودجوش شدم و رفتارای غیرعادی میکنم با شوهرم ...
اتفاقا الان داشتم خصوصیات جادو شده ها رو می خوندم یکی از مشخصاتش همین بود
واقعا دارم شاخ در میارم یعنی آدم انقد بیکارم پیدا می شه برای خراب کردن زندگی یکی دیگه از این کارا بکنه؟؟؟؟؟؟؟
خاک بر سر اون آدمهای حسودی که چشم ندارن خوشبختی دیگرانو میبیند ومیرن طلسمشون میکنند تو قرآن اومده م ...
ممنون بهش می گم بخونه، اما فعلا مسئله اصلی اینه یه کن زندگیش عادی بشه یه کم کمر راست کنه،زندگیش شده مث بازی از هر مرحله می گذره یه مرحله ی بدتر میاد پیش روش
خدا آدمای روانی رو که این کارا رو می کنن یا شفا بده یا بکشه ، آخه چه کاریه
عزيزم خدا كمكش كنه خيلي موقع ها دعانويسا شيادن ولي اگه انقد معتقدي يه خانومي ميگفت طرفاي زاه ...
نه این طرف پولکی نیست و دوستم میگفت هر کس هر چی خودش می خواست پول میداد نرخ نداشت ، میگه یه مرد خیلی پیره ،بعدشم گفته باطل کردنش کار من نیست و کسی هم معرفی نکرده فقط گفته طرفای زاهدان یا خورستان باید کسی و پیدا کنی این کار رو بکنن، اتفاقا همین صداقتش باعث شد ما حرفاشو تا حدودی باور کنیم، وگرنه می تونست خیلی راحت پول خوبی بگیره و یه دعای باطل سحر بزاره کف دست دوستم
گفته بود اراده و روزی و همه چیز و ازت گرفته واقعا نه دوستم نه من به این چیزا اعتقاد نداریم ولی د ...
عزیزم امیدوارم مشکل دوستت برطرف بشه هیچ دعا و طلسم شکنی بهترازتوکل ب خدا نیست.من تجربه خودمو میگم.نزدیک ب 4سال ک خونه پدرم هستم و منتظر اینم ک ی جوری طلاقم درست بشه و راحت بشم.توی این چندسال خیلی ب دعا و این حرفا فکر کردم یک بار هم رفتم پیش ی نفر بهم دعا داد و گفت ک باید فلان کار و بکنم و واقعا کارایی ک قرار بود انجام بدم عادی نبود منم انجام دادم ولی نتیجه نگرفتم و پولمم الکی دادم رفت بعد چندماه یکی از دوستام بهم گفت ی خانوم سید هستش ک اون کارش حرف نداره منم دوباره خام شدم و رفتم کلی پول دادم.جال اینجاس ک اون خانوم بااینکه میگفتن سیدِ ولی علنن گفته بود ک من دعا نمیکنم جادو میکنم و طرفو طلسم میکنم.باورتون نمیشه عجیب ترین کارای ممکن رو بهم گفت ک انجام بدم.اینم بگم ک من کلا توی دعا واین حرفا شکاکم.بخدا از روزی ک اون جادو هارو از اون زنه گرفتم اخلاقم 180درجه تغییر کرد مدام گریه میکروم فکرای بیهوده میکردم افسرده شده بودم غیر از این توی خونمونم کلی اتفاقای بدمیفتاد.تااینکه تصمیم گرفتم هرچی ک ازش گرفتمو بریزم دور.بعد ازاینکه ریختم دور بخدا قسم انگار تازه متولد شدم.همه چی از روز اولم بهتر شد.توبه کردم ک دیگه سمت این چیزا نرم و از خدا بخوام.خداهم خیلی خیلی ب من لطف داشت و از اون موقع توی هرکاری کمکم میکنه قربونش برم.بااینکه هنوزم طلاق نگرفتم ولی دلم روشنه ک خیلی زود کارم درست میشه.فقط و فقط خداست ک میتونه ب هرکاری غلبه کنه.بنظرم سمت دعا نویس و این حرفا نره از خدا بالاتر ک نداریم داریم...؟؟؟
❤خدایا شکرت بابت تمام لحظه هایی که کم آوردم ولی دستمو گرفتی و رهایم نکردی...❤