2777
2789
عنوان

دعا و جادو

| مشاهده متن کامل بحث + 6801 بازدید | 154 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم پسرم مریضه یک هفته مونده به تولدش تصادف کردم کارم به سزارین کشید بچه ام رفت توکما الان شیش سالشه نه می تونه حرف بزنه نه راه بره قلبش و ریه اش و کلیه ش هم مشکل داره دکترا هم جوابش کردن ... یه شب خواب دیدم یه خانمی بهم گفت اینقدر نشین همه جا بگو بچم مریضه توی حاملگیت از دست یه زنی که از دواج نکرده چایی خوردی به این روز افتاده بچت ... خدا لعنت کنه کسانی که این کار رو می کنن  

منم پسرم مریضه یک هفته مونده به تولدش تصادف کردم کارم به سزارین کشید بچه ام رفت توکما الان شیش سالشه ...

عزيز دلم😔😔😔 ايشالا حال پسرت بهتر شه

هيچ قدرتي بالاتر از خدا نيس

عزیزم امیدوارم مشکل دوستت برطرف بشه هیچ دعا و طلسم شکنی بهترازتوکل ب خدا نیست.من تجربه خودمو میگم.نز ...

اره دوستم درست میگی اما دعا و جادو واقعا وجود داره 

خیلیا کلاهبردارن اما باید ادم درستشو پیدا کنی 

واقعا همه هم خوشی دارند؟ هم سختی؟ می شه کسی همش خوشی یا همش بدبختی داشته باشه؟

نه عزیزم نمیشه

به اطرافت با دقت نگاه کن

اونی که الان خوشع یا قبلا سختی کشیده یا قراره بکشه

لایکم نکن خوشگلم ❤️                     امروز هم طبق معمول قراره 3 اتفاق بسیار عالی برام بیافته. خدایا شکرت. خدایا شکرت. خدایا شکرت
اتفاقا الان داشتم خصوصیات جادو شده ها رو می خوندم یکی از مشخصاتش همین بود

حالا من چکار کنم /////

یکسره با شوهرم دعوا داریم درحدی اونم دیگه هیچ حسی نسبت ب من نداره و میگه بریم طلاق بگیریم

عزیزم امیدوارم مشکل دوستت برطرف بشه هیچ دعا و طلسم شکنی بهترازتوکل ب خدا نیست.من تجربه خودمو میگم.نز ...

واقعا ما هم به این چیزا اعتقاد نداریم 

میشه لطفا برا شادی روح مامانم و دخترم صلوات بفرستید،ممنونم🙏🏻🌸دخترمو خدا ۹۸/۱/۱ سالم و سلامت بهم عیدی داد و ۹۸/۱/۳ ازم گرفت و برد پیش خودش(پرشک قانونی علتشو رفلاکس شیر اعلام کرد )، اسمشو سالی گذاشته بودم فک کردم مث معنی اسمش عمرش طولانی میشه اما اینجور نشد...خدایا آدما هم به هم عیدی میدن پس نمیگیرن چه برسه به تو که خدایی، حکمتتو شکر...