2777
2789
عنوان

دعا و جادو

6800 بازدید | 154 پست

سلام

دوستم زندگی خیلی خوبی داشت ولی ۳،۴ ساله زندگیش از این رو به اون رو شده، مثلا کلی سفر خارجی می رفت خوش بود و همیشه خندان بود ، چند جور کار انجام میداد، خیلی موفق بود، اوضاع مالیش خوب بود، کاری نبود اراده بکنه و انجام نشه، خلاصه طوری بود که همه به تواناییاش ایمان داشتیم، اما ۳،۴ سال پیش یه مشکلاتی براش پیش اومد که وحشتناک، خیلی هم با آبرو هست و فقط حرفشو پیش من می زنه و هنوز جلو بقیه حفظ ظاهر می کنه، خلاصه از اون آدم توانا یه آدم له شده مونده با کلی مشکلات بزرگ و‌بدهی مالی و خیلی بی اراده شده یعنی ۱۸۰ درجه تو این ۳،۴ سال عوض شده و داغون ، من که اینورم و فقط دارم می بینم واقعا خسته شدم و بریدم دیگه چه برسه به خودش که تو ماجراس

میشه لطفا برا شادی روح مامانم و دخترم صلوات بفرستید،ممنونم🙏🏻🌸دخترمو خدا ۹۸/۱/۱ سالم و سلامت بهم عیدی داد و ۹۸/۱/۳ ازم گرفت و برد پیش خودش(پرشک قانونی علتشو رفلاکس شیر اعلام کرد )، اسمشو سالی گذاشته بودم فک کردم مث معنی اسمش عمرش طولانی میشه اما اینجور نشد...خدایا آدما هم به هم عیدی میدن پس نمیگیرن چه برسه به تو که خدایی، حکمتتو شکر...

اصلا هم اهل دعا و جادو و اینا نیست نه من و نه اون ، نه تا حالا انجام دادیم نه واقعیت این موضوع رو‌ می دونیم و نه کسی و می شناسیم

میشه لطفا برا شادی روح مامانم و دخترم صلوات بفرستید،ممنونم🙏🏻🌸دخترمو خدا ۹۸/۱/۱ سالم و سلامت بهم عیدی داد و ۹۸/۱/۳ ازم گرفت و برد پیش خودش(پرشک قانونی علتشو رفلاکس شیر اعلام کرد )، اسمشو سالی گذاشته بودم فک کردم مث معنی اسمش عمرش طولانی میشه اما اینجور نشد...خدایا آدما هم به هم عیدی میدن پس نمیگیرن چه برسه به تو که خدایی، حکمتتو شکر...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اما چند وقت پیش به اصرار مادرش رفته بود پیش یه ملایی که طبق تحقیقات مادرش خیلی کار درسته و اون بهش گفته بود طلسمت کردن اونم خیلی سخت

یه خروس سیاه قربونی کنه. تو کتاب گنجهای معنوی هم از پیامبر یه روایتی هست برا چشم زخم اونم انجام بده طریقه واقعی و اسلامی تخم مرغ شکستن برا رفع چشم زخمه بدون تهمت زدن به عالم و ادم

لطفا درخواست دوستی ندید

عزیزم دو حالت تو زندگی هممون وجود داره

یا بزرگترین رنج زندگی رو کشیدیم

با قراره بکشیم

ایمانشو از دست نده با توکل به خدا همه چیز حل میشه

بعد از هر سختی آسانی هست

لایکم نکن خوشگلم ❤️                     امروز هم طبق معمول قراره 3 اتفاق بسیار عالی برام بیافته. خدایا شکرت. خدایا شکرت. خدایا شکرت

ملا گفته بود طلسمش خیلی سخته و‌من نمی تونم باطلش کنم و باید بری یه ملایی سمت خورستان یا زاهدان که واردن این کار رو برات انجام بدن ، گفته بود انقد طلسمش قوی هست که حس هر کاری و ازت گرفته

گفته بود اراده و روزی و همه چیز و ازت گرفته

واقعا نه دوستم نه من به این چیزا اعتقاد نداریم ولی دیگه انقد گرفتاره به من گفت چیکار کنم، گفتم تو که این همه ضرر مالی کردی و به خاک سیاه نشستی اینم روش امتحان کن شاید جواب بده

سوال من اینه آیا شما کسی و می شناسید طرفای خورستان یا زاهدان این کاره باشه ؟

یه خروس سیاه قربونی کنه. تو کتاب گنجهای معنوی هم از پیامبر یه روایتی هست برا چشم زخم اونم انجام بده ...

دیشب مهمونی بودیم بهم گفتن جه پوستت خوب شده

صبح بلند شدم دیدم یه طرف صورتم ورم کرده

نمیدونم دندونمه یا چیزی گزیده

اسفند دود کردم و تخم مرغم شکستم    

لایکم نکن خوشگلم ❤️                     امروز هم طبق معمول قراره 3 اتفاق بسیار عالی برام بیافته. خدایا شکرت. خدایا شکرت. خدایا شکرت