2777
2789
عنوان

دعا و جادو

| مشاهده متن کامل بحث + 6923 بازدید | 154 پست
اینا میگن طلسم شدی که پول بدی دعای بازشدن طلسمم ازشون بگیری باور نکن عزیزم

نه گفته بود کار من نیست

دعا کنید حاجت روا شم ، برای حاجت رواییم دوست داشتید صلوات بفرستید ، ممنونم🍀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیشب مهمونی بودیم بهم گفتن جه پوستت خوب شده صبح بلند شدم دیدم یه طرف صورتم ورم کرده نمیدونم دندونم ...

کارش از اسفند و تخم مرغ گذشته زندگیش به باد رفته تمومی هم نداره، هی می گه این دیگه آخریشه یه بلای دیگه سرش میاد

اینی ک من میشناسم واقعاازروقران مینویسه خودم ازش گرفتم وواقعانتیجه گرفتم البت بستگی ب اعتقاد داره بنده خدااصلاراجعب پولم صحبت نمیکنه میگه هرچی درتوانت هست بده 

اینی ک من میشناسم واقعاازروقران مینویسه خودم ازش گرفتم وواقعانتیجه گرفتم البت بستگی ب اعتقاد داره بن ...

میشه درخواست دوستی منا قبول کنی عزیز؟؟؟

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما...

واقعا اگه این چیزا راست باشه و کسی برای نابودی یکی دیگه این کار و بکنه واقعا مریض روانی هست و باید درمان شه

چقد خصوصیاتشم عین منه ولی یهویی خالی شدم دیگه قدرت هیچکاری رو ندارم و البته بنظرم از افسردگی تو زمان کوتاه خیلی بیشتر از توان انرژی گذاشتم و تو اوج جوونی یهو خالی شدم

لطفا درخواست دوستی ندید
چقد خصوصیاتشم عین منه ولی یهویی خالی شدم دیگه قدرت هیچکاری رو ندارم و البته بنظرم از افسردگی تو زمان ...

می دونی چیه مشکلاتش وحشتناکه و تموم ناشدنی، تازه خیلی قویه تا حالا کشیده من بودم می مردم، انقد اوضاعش بد شد که مجبور شد هر چی زمین و خونه داشت که حاصل یه عمر زحمت کشیش بود حراج فروش کنه

من از اول ماجراهاش بودم تا الان ، همسر و بچه هاش تنها چیزیه که براش موندن اینجوری که پیش بره اینا رو هم از دست میده