2777
2789
عنوان

دعا و جادو

| مشاهده متن کامل بحث + 6805 بازدید | 154 پست
اینا میگن طلسم شدی که پول بدی دعای بازشدن طلسمم ازشون بگیری باور نکن عزیزم

نه گفته بود کار من نیست

دعا کنید حاجت روا شم ، برای حاجت رواییم دوست داشتید صلوات بفرستید ، ممنونم🍀

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دیشب مهمونی بودیم بهم گفتن جه پوستت خوب شده صبح بلند شدم دیدم یه طرف صورتم ورم کرده نمیدونم دندونم ...

کارش از اسفند و تخم مرغ گذشته زندگیش به باد رفته تمومی هم نداره، هی می گه این دیگه آخریشه یه بلای دیگه سرش میاد

اینی ک من میشناسم واقعاازروقران مینویسه خودم ازش گرفتم وواقعانتیجه گرفتم البت بستگی ب اعتقاد داره بنده خدااصلاراجعب پولم صحبت نمیکنه میگه هرچی درتوانت هست بده 

اینی ک من میشناسم واقعاازروقران مینویسه خودم ازش گرفتم وواقعانتیجه گرفتم البت بستگی ب اعتقاد داره بن ...

میشه درخواست دوستی منا قبول کنی عزیز؟؟؟

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما...

واقعا اگه این چیزا راست باشه و کسی برای نابودی یکی دیگه این کار و بکنه واقعا مریض روانی هست و باید درمان شه

چقد خصوصیاتشم عین منه ولی یهویی خالی شدم دیگه قدرت هیچکاری رو ندارم و البته بنظرم از افسردگی تو زمان کوتاه خیلی بیشتر از توان انرژی گذاشتم و تو اوج جوونی یهو خالی شدم

لطفا درخواست دوستی ندید
چقد خصوصیاتشم عین منه ولی یهویی خالی شدم دیگه قدرت هیچکاری رو ندارم و البته بنظرم از افسردگی تو زمان ...

می دونی چیه مشکلاتش وحشتناکه و تموم ناشدنی، تازه خیلی قویه تا حالا کشیده من بودم می مردم، انقد اوضاعش بد شد که مجبور شد هر چی زمین و خونه داشت که حاصل یه عمر زحمت کشیش بود حراج فروش کنه

من از اول ماجراهاش بودم تا الان ، همسر و بچه هاش تنها چیزیه که براش موندن اینجوری که پیش بره اینا رو هم از دست میده