2789
عنوان

زوتین پوستی😭

97 بازدید | 14 پست

سلام

من ۱۳ سالمه و میخوام یکم به پوستم برسم یه

نظر ازتون میخواستم

والا من دماغم چربهو پر جوش سر سیاه ولی پوستم صافه احساس میکنم خودم یکوچولو خشکه پوستم ولی نه اونقد بیشتر مشکلم دماغمه الانم اشتباهی جوشاشو ترکوندمو دماغم زخم شده

میخواستم بدونم چیبخرم و چه مارکی بعد مجازیم نیخوام از خانومی سفارشبدم

ممنون میشم به بنده حقیر کمک کنید🤓🙏

٭

تو سن بلوغی جوش طبیعیه ولی برو زیر نظر دکتر پوست اون بهتر میتونه کمکت کنه

امضا 🫆 نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچکس متوجه عرض بنده نمیشه😃 زندگی خودش سخت هست سختترش نکن😉 🌱

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

قربونت برم من اخه

خوشگل هستی بیشتر هم به فکرش باش اما ببشتر تمرکزتو بذار روی ایندت و خیلی درس بخون خودتو بکش بالا

سدر بزن به صورتت جوشات میره ماسک جوانه ی گندم

ماسک عسل ماسک سفیده تخم مرغ

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

اول از همه برو دکتر پوست شاید برای جوش های روی دماغ و یا کنترل چربی پوست سرم یا محلول تجویز کنه

خودم از اینا راضیم

ژل شستشو دیپ سنس

سرم اکسیژنه درمالوگ

مرطوب کننده سری کیت یا لافارر

تونر سینره ( واجب هم نیست)

ضدآفتاب فلوئید مای

دور چشم دکتر ژیلا

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

پوستت مختلطه اگر مشکلت فقط جوشای سر سیاه بینی چسب بینی لنبنا یا بریلی استفاده کن با شوینده مخصوص نوع ...

بیشتد مشکلم هست ولی مثلا میخوام پوستم از جوش جلوگیری کنه در اینده جوش نزنهبیشتر

٭

قربونت برم من اخه خوشگل هستی بیشتر هم به فکرش باش اما ببشتر تمرکزتو بذار روی ایندت و خیلی درس بخون خ ...

حرف شما درست

اولا الن تابستونه

دوما بنه خودم تیزهوشانم هدف مشخصهم دارم

سوما ممنون🥰

٭