2789
عنوان

حالم داغونه

107 بازدید | 17 پست

من اقدام به خودکشی داشتم بااوردوزدارویی تقریبایه ماه پیش به خاطرخانوادم. نجاتم دادن چهارروزتوای سی یوبودم الان نامه نوشتن تحت نظرروان پزشکم حالم خوب نمیشه بعدازترخیص ازبیمارستان حالم افسردگیم بدترشدهیچ جوره خوب نمیشم بااوردوزدوباره هم دوباره حال بدووحشتناک میادسراغم نمیدونم چیکارکنم هیچکدوم ازداروهاش جواب نمیده خانواده حمایت نمیکنن همش توخونه ام نمیدونم چیکارکنم حالم داغونه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم آخرین تاپیک موبخون🙏🏻

سعی کن خودتو همش سرگرم کنی جوابشونو نده فقط صبور باش قهر نکن و لجبازی نکن چون فقط خودت اذیت میشی

قوی باش بلاخره نجات پیدا میکنی

خدایا شکرت ♥️♥️♥️

میشه بیشتر برام توضیح بدی یعنی چی تا من هم بتونم درک کنم؟

چون وقتی آدم افسرده هست بالاخره یه دلیلی داره، بعد می تونه بره اون مشکل رو حل کنه تا دیگه ناراحت نباشه.

همینطور اینکه بر اساس تحقیقاتی که داشتم، اول که این دنیا پایان کار نیست، دوم اینکه خدا دوستت داره که زنده موندی، چون اگه خدای ناکرده از دنیا رفته بودی دچار وضعیت خیلی بدی می شدی، مخصوصا که اون دنیا دیگه زمان با مفهوم اینجا وجود نداره.

این مواردی که گفتم قابل اثبات هستن. حتی سازمان هایی در کشورهای مختلف در رابطه با این موضوع ایجاد شده مثل امریکا، آلمان، ... برای همین امیدوارم نه تنها دیگه اینکار رو انجام ندی، بلکه از بقیه هم بخوای که اینکار رو نکنن.