boloberym مدیر استارتر عضویت: 1405/03/09 تعداد پست: 118 عنوان سابلیمینال 1268 بازدید | 180 پست وا منظورتون چیه هربار تایپک میزنم جوابی نمیدید😭😭😭خب بگید بببنممم چه نتیجه ای از ساب دیدید انرژی بگیریم 💘🙂 امروز | 00:28 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
truly_spelled_annie عضویت: 1404/10/22 تعداد پست: 1593 من سابلمینال پاکسازی گوش می دادم باهاش مدیتیشن می کردم عالی بود They don’t know that we know they know we know
boloberym مدیر استارتر عضویت: 1405/03/09 تعداد پست: 118 من سابلمینال پاکسازی گوش می دادم باهاش مدیتیشن می کردم عالی بود بله اکثرا از سابلیمینال های ذهنی نتیجه دیدن میخواستم بدونم کسی فیزیکیم نتیجه دیده
truly_spelled_annie عضویت: 1404/10/22 تعداد پست: 1593 بله اکثرا از سابلیمینال های ذهنی نتیجه دیدن میخواستم بدونم کسی فیزیکیم نتیجه دیده آره فیزیکی هم نتیجه دیدم پاکسازی هم برای همین نتیجه فیزیکی انجام دادم They don’t know that we know they know we know
boloberym مدیر استارتر عضویت: 1405/03/09 تعداد پست: 118 آره فیزیکی هم نتیجه دیدم پاکسازی هم برای همین نتیجه فیزیکی انجام دادم جدی چه نتیجه ای دیدی؟ساباتو از کجا تهیه میکردی خوشگلمم؟
truly_spelled_annie عضویت: 1404/10/22 تعداد پست: 1593 جدی چه نتیجه ای دیدی؟ساباتو از کجا تهیه میکردی خوشگلمم؟ نخریدم از یوتیوب گوش دادم دوتا سازنده ثابت They don’t know that we know they know we know
boloberym مدیر استارتر عضویت: 1405/03/09 تعداد پست: 118 نخریدم از یوتیوب گوش دادم دوتا سازنده ثابت کدوم سازندها؟تعریف کوتی و اوپیا رو زیاد شنیدم شما در چه مورد نتیجه گرفتی
truly_spelled_annie عضویت: 1404/10/22 تعداد پست: 1593 کدوم سازندها؟تعریف کوتی و اوپیا رو زیاد شنیدم شما در چه مورد نتیجه گرفتی I want it l got it Moza morph که پایه ثابت پلی لیستمه کوتی هم دیدم که خیلی راضین ولی خودم تا حالا گوش ندادم من برای هرچی خواستم نتیجه گرفتم ساب های فیزیکیم همه مال موزا بود ولی یکی دوتا هم جذب سریع و گلو آپ کلی از I want it l got it گوش دادم They don’t know that we know they know we know
آنهxدرxنینیسایت عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 3496 ساب صبر و پایداری میخواد آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤
boloberym مدیر استارتر عضویت: 1405/03/09 تعداد پست: 118 I want it l got it Moza morph که پایه ثابت پلی لیستمه کوتی هم دیدم که خیلی راضین ولی خودم تا حالا گو ... پس مقاومت ذهنی نداریاول ساب پاکسازی گوش دادی بعد شروع کردی به گوش دادن سابای دیگه؟
boloberym مدیر استارتر عضویت: 1405/03/09 تعداد پست: 118 ساب صبر و پایداری میخواد چند روزه دارم گوش میدم خسته شدم😐😂
truly_spelled_annie عضویت: 1404/10/22 تعداد پست: 1593 پس مقاومت ذهنی نداریاول ساب پاکسازی گوش دادی بعد شروع کردی به گوش دادن سابای دیگه؟ اون اولا خیلی یهویی شروع کردم بوستر و این چیزا گوش ندادم ولی چند وقت بینش فاصله افتاد فکر کردم پاکسازی کنم بهتر باشه They don’t know that we know they know we know
آنهxدرxنینیسایت عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 3496 چند روزه دارم گوش میدم خسته شدم😐😂 خسته نباشی عزیزم😄 صبور باش و چک نکن آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤
boloberym مدیر استارتر عضویت: 1405/03/09 تعداد پست: 118 اون اولا خیلی یهویی شروع کردم بوستر و این چیزا گوش ندادم ولی چند وقت بینش فاصله افتاد فکر کردم پاکسا ... پاکسازیم از یوتیوب تهیه کردی ؟
truly_spelled_annie عضویت: 1404/10/22 تعداد پست: 1593 پاکسازیم از یوتیوب تهیه کردی ؟ پاکسازی هام همش از موزا مورفه They don’t know that we know they know we know