2777
2789
عنوان

شرکت بیز

1100 بازدید | 24 پست

سلام . یکی از دوستام بهم معرفی کرده که برم توی کار شرکت بیز و اینکه من دانشجو دندون هستم و واقعا وقت ندارم . ولی رفیقم خیلی اصرار میکنه که برم آموزش هاشو ببینم ، اگه شما یا اشنا هاتون توی این کار بودن میشه منو راهنماییم کنید ؟

قوی ترین عضله قلبیه که بد کسیو نخواد

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اره low level ترین و چیپ ترین کاریه که میتونی تو زندگیت انجام بدی هرچی جنس اشغاله باید به فامیل و درو همسایه قالب کنی اخرم مسخره ت میکنن.

"""چیزی نیست که با گذشت زمان و چمیدانم...گریه و حتی مرگ از یاد برود... حتی اگر از استخوان هایم ذره ای در باد بماند نام شمارا فریاد خواهم زد...😭🥀🖤""""

بنظرم اگه سررشته ای از بازار یابی نداری اصلا وقت و پولتو هدر نده چون تهش ضرر میبینی

من چندنفر از فامیلامون رو دیدم رفتن تو شرکت بازار یابی البته بیز ن ی چیز دیگه اخر ضرر کردن

متعهد و متاهل❤️💍

بنظرم اگه سررشته ای از بازار یابی نداری اصلا وقت و پولتو هدر نده چون تهش ضرر میبینی

من چندنفر از فامیلامون رو دیدم رفتن تو شرکتای بازار یابی اخر ضرر کردن و کلی جنس موند رو دستشون

متعهد و متاهل❤️💍

نه نرو ، احتمالا دوستت خودش تو بیز کار میکنه و میخواد تو زیر مجموعش بشی و یه سودی ببره ، توصیه اکید ...

ممنونم نسبت به توصیتون . خودمم راضی نبودم برم .

بنظرم اگه سررشته ای از بازار یابی نداری اصلا وقت و پولتو هدر نده چون تهش ضرر میبینیمن چندنفر از فامی ...

خیلی ممنون ،

من ی مدت نفیس میرفتم کارش نت ورکه کلاساش چرت و پرت ی مشت ادم بیکار علاف میان جلوت میگن ما بنز داریم شما بنز میخرید خونه میخرید و... ارزوهای محالشون رو قالب میکنن و میگن به تنهایی و با اینکار صاحب این چیزا شدیم درصورتی که اونا سرمجموعه هستن و ماهای زیر مجموعه باید جون بکنیم و اونا بلکه پراید بخرن کار مضخرفیه باید پول بدی جنس بخری بعد بفروشی اونم با التماس چون کی میاد برند نامعلوم بخره و مصرف کنه اخرشم از بس پولت میزه در میای

بری کف خیابون گدایی کنی خیلی شانش بهتره تا بری تو این شرکتای زیرمجموعهیی بیوفتی به دست و پای مردم تا ازت یچی بخرن و مجبورت کنن به آشنا و غریبه رو بزنی بسان زیرمجموعهت بشن اون دوستتم یروز متوجه اشتباهش میشه بلاخره ولی فرار کن از دست این جماعت مریض

من ی مدت نفیس میرفتم کارش نت ورکه کلاساش چرت و پرت ی مشت ادم بیکار علاف میان جلوت میگن ما بنز داریم ...

ممنونم ، از صحبت های اون لیدرا فهمیدم چیز جالبی نیست .

به من میگفت به به جایی میرسی که دندونپزشکی رو کنار میزاری . و یه اقایی هم فقط رشتهی منو داشت توی ذهنم بد نام میکرد .