سلام . یکی از دوستام بهم معرفی کرده که برم توی کار شرکت بیز و اینکه من دانشجو دندون هستم و واقعا وقت ندارم . ولی رفیقم خیلی اصرار میکنه که برم آموزش هاشو ببینم ، اگه شما یا اشنا هاتون توی این کار بودن میشه منو راهنماییم کنید ؟
نه نرو ، احتمالا دوستت خودش تو بیز کار میکنه و میخواد تو زیر مجموعش بشی و یه سودی ببره ، توصیه اکید دارم وارد این کارا نشو ، از دوستای من وارد شدن و شکست مالی خوردن
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
من ی مدت نفیس میرفتم کارش نت ورکه کلاساش چرت و پرت ی مشت ادم بیکار علاف میان جلوت میگن ما بنز داریم شما بنز میخرید خونه میخرید و... ارزوهای محالشون رو قالب میکنن و میگن به تنهایی و با اینکار صاحب این چیزا شدیم درصورتی که اونا سرمجموعه هستن و ماهای زیر مجموعه باید جون بکنیم و اونا بلکه پراید بخرن کار مضخرفیه باید پول بدی جنس بخری بعد بفروشی اونم با التماس چون کی میاد برند نامعلوم بخره و مصرف کنه اخرشم از بس پولت میزه در میای
بری کف خیابون گدایی کنی خیلی شانش بهتره تا بری تو این شرکتای زیرمجموعهیی بیوفتی به دست و پای مردم تا ازت یچی بخرن و مجبورت کنن به آشنا و غریبه رو بزنی بسان زیرمجموعهت بشن اون دوستتم یروز متوجه اشتباهش میشه بلاخره ولی فرار کن از دست این جماعت مریض