سلام . یکی از دوستام بهم معرفی کرده که برم توی کار شرکت بیز و اینکه من دانشجو دندون هستم و واقعا وقت ندارم . ولی رفیقم خیلی اصرار میکنه که برم آموزش هاشو ببینم ، اگه شما یا اشنا هاتون توی این کار بودن میشه منو راهنماییم کنید ؟
نه نرو ، احتمالا دوستت خودش تو بیز کار میکنه و میخواد تو زیر مجموعش بشی و یه سودی ببره ، توصیه اکید دارم وارد این کارا نشو ، از دوستای من وارد شدن و شکست مالی خوردن
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
اره low level ترین و چیپ ترین کاریه که میتونی تو زندگیت انجام بدی هرچی جنس اشغاله باید به فامیل و درو همسایه قالب کنی اخرم مسخره ت میکنن.
شب سیه گذر کند،غم از وطن سفر کند،دوباره میخندیم،دوباره میخندیم....🥀چه جوانانی! اسماعیل، میبینی؟ چه جوانانی!بسیاریشان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند😔یعنی واقعا ما به دنیا اومدیم که فقط بجنگیم؟ پس کی نوبت زندگی کردن میرسه؟ من حتی یادم رفته آرزوهام چی بود..💔گفت نمردیم و چه چیزها دیدیم... گفتم ای کاش مرده بودیم و نمیدیدیم...💔هر کسی هر آنچه باید میدید دید آنچه باید میفهمید فهمید هر کسی هم نفهمید سودش در نفهمیدنش بود...!!! میبینم...آن شکفتن شادی را / پرواز بلند آدمیزادی را / آن جشن بزرگ روز آزادی را...✨️🕊🌱