2777
2789
عنوان

شرکت بیز

| مشاهده متن کامل بحث + 1076 بازدید | 24 پست
بری کف خیابون گدایی کنی خیلی شانش بهتره تا بری تو این شرکتای زیرمجموعهیی بیوفتی به دست و پای مردم تا ...

دمت گرم مشتی

قوی ترین عضله قلبیه که بد کسیو نخواد

سلام من محصولات شرکت نفیس رو استفاده کردم و به شدت راضی ام و بعدش خودم درخواست دادم که کار کنم با شرکت خورشید فناوران نفیس همیشه راجع به محصولات تحقیق کن تستر بگیر از دوستت و بعد میتونی یکسری شرکت ها مثل نفیس پیدا کنی خوبیش اینه که چون سود داره معرفت کلی بهت کمک میکنه و یاد میگیری منبع آموزشی خوبی دارن من راضی ام

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

ممنونم ، از صحبت های اون لیدرا فهمیدم چیز جالبی نیست . به من میگفت به به جایی میرسی که دندونپزشکی رو ...

وایییییی دقیقا کاری که با من کردن

من رشتم فیزیوتراپی کانلا مشخص بود حرفاشون میخوان رشته مو بدنام کنن تا کار خودشونو خوب جلوه بدن هی میگفتن چندسال دیگه میتونی کار کنی و اولش جایی کار گیرت نمیاد و فلان و همون تایمو اینجا بزاری زودتر نتیجه میگیری و یه مشت چرت و پرت

تازه یکیشون میگفت دختر داییم پزشکی میخونه ده سال دیگه به پول میرسه بعد من سر یه سال دارم۴۰ تومن درمیارم مامانم پز منو میده میخواسم بگم بیا برو تو کوچه خیلی کنترل میکردم فحش ندم واقعا

ممنونم ، از صحبت های اون لیدرا فهمیدم چیز جالبی نیست . به من میگفت به به جایی میرسی که دندونپزشکی رو ...

وای اینو الان دیدم

چقدر این مردم پررو شدنننننننن

واقعا باید سر تا پای اینارو قهوه ای کرد

بگو من یا کار یکسالم ده سال زندگی تورو میگیرم

چطوری تعلیق نشدی این همه سال جالب بود تا خالا تاپیک بروز شده آقا ندیده بودم

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید