2821
2789
عنوان

شرکت بیز

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 16 پست
بری کف خیابون گدایی کنی خیلی شانش بهتره تا بری تو این شرکتای زیرمجموعهیی بیوفتی به دست و پای مردم تا ...

دمت گرم مشتی

قوی ترین عضله قلبیه که بد کسیو نخواد

سلام من محصولات شرکت نفیس رو استفاده کردم و به شدت راضی ام و بعدش خودم درخواست دادم که کار کنم با شرکت خورشید فناوران نفیس همیشه راجع به محصولات تحقیق کن تستر بگیر از دوستت و بعد میتونی یکسری شرکت ها مثل نفیس پیدا کنی خوبیش اینه که چون سود داره معرفت کلی بهت کمک میکنه و یاد میگیری منبع آموزشی خوبی دارن من راضی ام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنونم ، از صحبت های اون لیدرا فهمیدم چیز جالبی نیست . به من میگفت به به جایی میرسی که دندونپزشکی رو ...

وایییییی دقیقا کاری که با من کردن

من رشتم فیزیوتراپی کانلا مشخص بود حرفاشون میخوان رشته مو بدنام کنن تا کار خودشونو خوب جلوه بدن هی میگفتن چندسال دیگه میتونی کار کنی و اولش جایی کار گیرت نمیاد و فلان و همون تایمو اینجا بزاری زودتر نتیجه میگیری و یه مشت چرت و پرت

تازه یکیشون میگفت دختر داییم پزشکی میخونه ده سال دیگه به پول میرسه بعد من سر یه سال دارم۴۰ تومن درمیارم مامانم پز منو میده میخواسم بگم بیا برو تو کوچه خیلی کنترل میکردم فحش ندم واقعا