سلام . یکی از دوستام بهم معرفی کرده که برم توی کار شرکت بیز و اینکه من دانشجو دندون هستم و واقعا وقت ندارم . ولی رفیقم خیلی اصرار میکنه که برم آموزش هاشو ببینم ، اگه شما یا اشنا هاتون توی این کار بودن میشه منو راهنماییم کنید ؟
نه نرو ، احتمالا دوستت خودش تو بیز کار میکنه و میخواد تو زیر مجموعش بشی و یه سودی ببره ، توصیه اکید دارم وارد این کارا نشو ، از دوستای من وارد شدن و شکست مالی خوردن
من ی مدت نفیس میرفتم کارش نت ورکه کلاساش چرت و پرت ی مشت ادم بیکار علاف میان جلوت میگن ما بنز داریم شما بنز میخرید خونه میخرید و... ارزوهای محالشون رو قالب میکنن و میگن به تنهایی و با اینکار صاحب این چیزا شدیم درصورتی که اونا سرمجموعه هستن و ماهای زیر مجموعه باید جون بکنیم و اونا بلکه پراید بخرن کار مضخرفیه باید پول بدی جنس بخری بعد بفروشی اونم با التماس چون کی میاد برند نامعلوم بخره و مصرف کنه اخرشم از بس پولت میزه در میای
بری کف خیابون گدایی کنی خیلی شانش بهتره تا بری تو این شرکتای زیرمجموعهیی بیوفتی به دست و پای مردم تا ازت یچی بخرن و مجبورت کنن به آشنا و غریبه رو بزنی بسان زیرمجموعهت بشن اون دوستتم یروز متوجه اشتباهش میشه بلاخره ولی فرار کن از دست این جماعت مریض