من یه جوجه اردک دارم یه پاش فلج شده بردم دامپزشکی گفت فلج شده پاش بهش دارو داد گفت سه روز به دهنش برزین ولی خیلی سرحال هست تخم مرغ میخوره آب میخوره ولی نمی تونه راه بره فقط میشنه
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
گاهی خوب میشن امیدوارم مال شمام خوب بشه اردکا ب شدت مهربون وباهوشن من یکی داشتم بزرگش کردم سه روز نبودم اصلا هیچی نخورده بود وقتی اومدم اول اومدبقل من بعدرفت بغل داداشم بعد ب سرعت سرشا کرد توکاسه غذاش وهمشاخورد ولی تهش بخاطر بی خونه شدن ومستاجری دادم ب باغ پرندگان هرگز یادم نمیره ک چقدر کارم بد واشتباه بود .من تخم مرغ اب پز ونیمرو میدادم بهش خیار وگوجه خرد شده اش رشته هم خیلی دوست داشت کنسروماهی هم میخورد