2777
2789
عنوان

ویروس

167 بازدید | 17 پست

سلام عزیزان

یه ویروس به تازگی اومده اسهال و استفراغ به همراه داره

من دیروز درگیرش شدم گلاب به روتون دیروز ۱۴ بار استفراغ داشتم

فقطم تشنمه و آب یخ دوست دارم سر بکشم و نمیتونم چیزی جامد بخورم هم میل ندارم هم میترسم حالم بد شه باز

دکتر هم رفتم سرم زدم و تو سرم هم امپول زده بود

به نظرتون چیکار کنم برای حالت تهوه و استفراغ؟چی بخورم نوشیدنی که حالم بد نشه دوباره؟ امروز روز دومه مریضیمه پدر و برادرم انقدر مثل من اذیت نبودن..😪😭😭

انشاالله زود خوب بشی عزیزم والا منم گویا مریض شدم اما فقط گلو درد و ابریزش بینی و بی حالی و بدن درد دارم

آرزوهای ما ساده بود ،صبحی که با خیال راحت شروع شود ,شبی که با دل قرص تمام شود ،لبخندی که از سر زور نباشد ،و دلی که به کم قانع باشد ولی خالی نباشد , ما آرزوهای بزرگ نداریم نه جهان را میخواهیم نه معجزه فقط کمی حال خوب ،کمی آدم واقعی و روزهایی که زندگی جا نماند...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سیب زمینی آبپز و بکوب با نعنا و نمک مخلوط کن و بخور، اگه داری یکککککمم روغن کنجد یا زیتون بزن بهش که گیر نکنه تو گلوت، یا یکم کره.

من همینو میخورم وقتایی که ویروس میگیرم یا معدم به هم میخوره

دعا کنید به آرزوهام برسم، نی نی سایتیا دعاشون میگیره.💜 اگه قدرت دیدن آینده افراد و داری یا کسیو میشناسی که این کار ازش بر میاد، بهم درخواست دوستی بده لطفا. درخواست نر های سایت و قبول نمیکنم.

آخی عزیزم بلا به دور.قرص آندانسترون بخور ضد تهوعه.تنها چیزی که ویروسو میکشه سیر هست.آب فراوان بخور تا از بدنت بره بیرون.

خوشبختی گاهی لذت عمیق از نداشته هاست.بیخود درخواست ندین.حوصله آدمیزادو ندارم.

شوهرم هندوانه خورد اینجوری شد ولی دو روزه خوب شد بابام و خواهرم هم از هندوانه ها اینجوری شدن دیگه نخ ...

خداروشکر دو روزه خوب شدن منم اول برادرم با گوجه سبز خوردن اینطوری شد داد به من و پدرم😕

2790
2778
2791
2779
2792