دلبرمهدیnاحمدوند مدیر استارتر عضویت: 1404/05/18 تعداد پست: 6464 عنوان اختصاصی 30 بازدید | 4 پست تنها موند دستای منتو بخور زخم جای منمیسوزوند حرفات یکممیسوزه دستام یه سبزدیگه بات نداره حرفاین دلم رد داده بد تو جا من تنها بمونبچش از روزای سخت این زندگی بی معنیه ولی این تویی که بهش معنا میدی ارزش چیزی جز معنایی که ما بهش میدیم نیست اثباتش هم اینه قبل از اینکه به دنیا بیای زندگی نبوده امروز | 09:06 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 108676 هی روزگار قدار ᭙ꫝꫀꪀ i sꫀꫀ ꪗꪮꪊ i ᦔꪮꪀ't ᭙ꪖꪀꪀꪖ ᥇ꪶiꪀk ꪖꪀꪗꪑꪮrꫀ
دلبرمهدیnاحمدوند مدیر استارتر عضویت: 1404/05/18 تعداد پست: 6464 چقدر دلم برات تنگ شده این زندگی بی معنیه ولی این تویی که بهش معنا میدی ارزش چیزی جز معنایی که ما بهش میدیم نیست اثباتش هم اینه قبل از اینکه به دنیا بیای زندگی نبوده
دلبرمهدیnاحمدوند مدیر استارتر عضویت: 1404/05/18 تعداد پست: 6464 چقدر بین این آدما تو خوش قلب و مهربون بودی این زندگی بی معنیه ولی این تویی که بهش معنا میدی ارزش چیزی جز معنایی که ما بهش میدیم نیست اثباتش هم اینه قبل از اینکه به دنیا بیای زندگی نبوده
دلبرمهدیnاحمدوند مدیر استارتر عضویت: 1404/05/18 تعداد پست: 6464 چرا آنقدر زود رفتی این زندگی بی معنیه ولی این تویی که بهش معنا میدی ارزش چیزی جز معنایی که ما بهش میدیم نیست اثباتش هم اینه قبل از اینکه به دنیا بیای زندگی نبوده
دلبرمهدیnاحمدوند مدیر استارتر عضویت: 1404/05/18 تعداد پست: 6464 میگفتی خانم دکتر من حالا کجایی پس ؟ خیلی وقته حتی میومدم سر مزارت این زندگی بی معنیه ولی این تویی که بهش معنا میدی ارزش چیزی جز معنایی که ما بهش میدیم نیست اثباتش هم اینه قبل از اینکه به دنیا بیای زندگی نبوده