2777
2789
عنوان

لیزر بدن

363 بازدید | 11 پست

سلام من واسه پاهامو دستام و باسن که پوست توت فرنگی شده میخام برم لیزر ولی چون پوستم خیلی سفیده نمیدونم کدوم دستگاه لیزر بهتره.

قبلا لیزر رفتم چند جلسه زیر بغلم انگار داشت تیره میشد دیگه نرفتم. بنظرتون چرا داشت تیره میشد؟ شما کدوم دستگاه رو پیشنهاد میدید؟

این پوست توت فرنگی بدنم با لیزر خوب میشه بنظرتون؟

کندلا بهترینه کلا

و ب اپراتور تیرگیو بگو ک زیاد نکنه درجه رو

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دستگاه الکساندرایت کندلا یا الکساندرایت دوئتو

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

نه همش الکیه فقط پول هدر دادن یه تجربه بدی از لیزر دارم که تا عمر اسمشو نمیارم

بگو ستايش مخصوص خدای يكتا است و درود بر بندگان برگزيده اش، آيا خدا بهتر است يا آن چيزهايی كه به جای وی میپرستند و شريك او میگيرند؟🌱🤍

کندلا رفتم

کلا لیزر روی پوست سفید و موی ضخیم خیلی جواب میده

تیره نشد

اهل خانواده؛ رفیق و یار، سفر و عکاسی، ادبیات و تاریخ، موسیقی و نقاشی، فیلم و سریال، ورزش و غذای سالم، استایل و میکاپ، زبان و تحصیلات اکادمیک و عاشق حیوانات... مگه زندگی چیه جز اینا؟! هرجا هستی با هر سن و موقعیتی چه شاغل چه پول تو جیبی بگیر هر ماه اول هزینه تراپی رو بذار کنار بعد به فکر لباس، میکاپ، طلا و.. باش! اونوقت 99 درصد مشکلاتی که براش تاپیک میزنی حل میشه و حداقل بعد 6 ماه خودتم باورت نمیشه کی بودی و چی شدی.. من برای همه ریپلای ها وقت میذارم و تا جای ممکن سعی میکنم اروم، منطقی و گاها علمی جواب بدم. اگه پیامت بی جواب موند سه حالت داره: 1. ندیدم و بین اعلان های لایک گم و پاک شد که شرمنده 2. جواب دادم نی نی یار ثبت نکرد 3. ادامه بحث بی فایده بود! لطفا وقتی درخواست دوستی میدین قبلش موضوع رو توی همون تاپیک بهم بگین..

لیز که کردی معمولا پوست متورم میشه و گاهی خارش دارد و قرمز میشود

تغیر رنگ دانه های پوستی نیز گاهی اتفاق می افته که فک کنم مال تو اینطور شده

خواستی بهم پیام بده بیشتر راهنمایت کنم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز