2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دقیقا ربطی نداره همین دیروز داشتم به دوستم میگفتم خونواده ای میشناسم پسراش زیبان خانوما در حد معمولی .الان به خوب بودن و ذات درست فکر میکنن .نه اینکه خدا نکرده سوء تفاهم شه خوشگلا بعد هستن .ابدا

کاربر قدیمیم .کاربری قبلی رمز از حافظه پاک گردیده نرهای آشغال درخواست دوستی ندید فحش خارمادر میدمتون 😡مامان یه دختر کوچولو👨👩👧متاهل👉💕

حالا ک بحث خواستگار شد یه سوال منم بپرسم

اگه پسری ادعا کنه دوستون داره و عاشقتونه و مادرش شرط بزاره بگه بشرطی میزارم این ازدواج سر بگیره ک برادر دختره هم دختر خودمو بگیره و پسره هم پشت مادرش باشه بگه راست میگه

و شما دانش آموز باشید اون معلم مدام بگه این انتخابم اشتباست و باید بایه شاغل ازدواج کنم ک خرج خودشو بده بعد همرمان ادعای عاشقی کنه و بعضی مواقع هم زنگ بزنه پدرتون و خواستگاری کنه با این که بارها جواب رد شنیده

و آخرین بار هم همین حرفارو ب دختره زده و تموم کرده اگه یه موقعیت خوب میومد بنظرتون دختره باید ازدواج میکرد یا میموند پای این؟چون دختره هم دوستش داشت

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز