2777
2789
سپال بپرس شاید من تونستم جواب بدم

میخوام انرژیم بره بالا تو ی حرفه است دوست دارم موفق بشم فقط میدونم که آب بزارم تو آفتاب بعد بخورم خوبه

دیگه هیچی نمیدونم مثلا نمیدونستم مقایسه انرژی میاره پایین

هرچی میدونید بهم بگید

شلوغ اما بی کس! 🇮🇹🏐 Un giorno andrò in Italia. تتلیتیا لطفا تاپیک آخرمو لایک کنید🙏🏻♥️

هرکی هرچقدر داره خدابیشترش کنه، بیچاره بازنشسته ها دارن له میشن. پدر من ۱۹ میگیره، خیلی سخته با گرون ...

بازنشسته است باید بره کار جدید

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شکر خدامن باهمسرم مشگلی ندارم تو خونه هم ناراحتی باهمدیگه نداریم بعضی موقع هم اگه باشه به خاطر پول میشه.چون درامدش پائین هستش.اینجا همه درامدشون گفتن چه دروغ چه راست ولی من کسی راندیدم راضی باشه همه می نالند .برام واقعا سوال پیش میاد که ایا توخانواده های اونای که درامد بالای دارن هم مشگلی حرف حدثی مالی پیش میاد یانه

نه بابا باور نکن اینجا همه ماشالا پولدار و لاکچری هستن دیگه وقتی یه پسر برای یه دختر بدون هیچ درخواس ...

دادا تا کجات سوخته خب

بخدا یه لباسه ، شاید مرد خوب تو دور و برت ندیدی

پارتنر من واسم طلا و اپل واچم میخرید حتی زمانی که رابطمون رسمی نبود ، بسسسس کن

Feminist /Girl’s Girl/برای سالم موندن مامانم دعا میکنی🥺😘

اینجا همه دانشجوی پزشکی و دندوننخاستگاراشون دومتر قد داره خونه ماشین تحصیلات خانواده اخلاق هممه چی ع ...

اگه منظورت منم که میتونم واست کارت دانشجویی بذارم تو دایرکت ! چون همچین. حرفی رو قبلا به من زده بودی

Feminist /Girl’s Girl/برای سالم موندن مامانم دعا میکنی🥺😘

چرا باز نمیکنه ایدی اش😭

سرچ کن😂😂😂

چنل روزمرگیم توی بله : @fararazbale. . . دلم میخواد شبا،وقتی داری میخوابی،آخرین چیزی که توی ذهنت میاد و بعدش چشات بسته شه این باشه که من چقدر دوستت دارم ...بعدش با یه لبخند گنده روی صورت قشنگت بخوابی قشنگ ترین پسر دنیا...جون منی💙

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز