2777
2789
و😐 از جاریاشون خیلی سرترن و جاریاشون به شدددددت به اینا حسادت میکنن و🙄🙄🙄🙄 بدون اینکه خودشون بخا ...

من یکی از اونام ک جاریم به شدت بهم حسادت میکنه 🤣 جالبه بدونید ک اون خیلی از من سر تره نمیدونم چرا باید ب من حسادت کنه و حتی نتونه ایتو از بقیه قایم کنه 😂

خونه رو هم زدن به نامم ولی از شوهرم خواستم . خواستمم نه البته بچه میخواست گفتم اوکی خونه رو بزن ب اسمم بعد . اونم زد 😁

فیکم یعنی ؟

سردفتر اسناد رسمی

من توی تاپیکتون نبودم

ولی توی اطرافیان خودم همه حقوقی هست از ۱۵ و ۲۰ میلیون تا درآمدهای میلیاردی

پس اینجا برام نه کسانی که از بی پولی گله میکنن فیک و آشوب درست کن محسوب میشن

نه اون هایی که درآمد بالا دارن دروغگو و پزو محسوب میشن

.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط شوهر شما نیس پدر مادرم کارمندن رو هم ۵۰ نشدن هنوز

من آتنام 🙋 . 2️⃣9️⃣ اسفند2️⃣4️⃣ سالگیم کامل میکنم .دختر شیرازی💜🍡اهل شهر حافظ 📖. ورزشکار و موزیسین 🏸 😇.هیچ انسانی کامل نیست و همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم⭐.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ .کنجکاو دنیای کتاب و موسیقی و اشپزی 📚🎹. عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعت هات🙏👩❤️👨💛.

اخه صد میلیون واقعا درامدی نیست برای الانبا ضد میلیون روب خط متوسط هم نیستیدراوردنش سخته اما ارزشش ه ...

صد تومن هیچی نیس پس حقوق ۴۰ تومن اگر بفهمید هنوز وجود داره چی میگید و صد براتون چیزی نیس الان ۴۰ تومن میدن نهایتا

زاده شیراز و اهل جشن و موسیقی علاقه مند به رشته حقوق و نوازنده دف عاشق سفر و طبیعت گردی عاشق معلمی و آموزش بدمینتون باز حرفه ای 

شغلا و درامدا مختلفه خوب

چیش عجیبه براتون

اینجام یه سایت عمومیه و از همه قشرها

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

عزیزم همسر منم حقوقش به پنجاه تومن نرسیده هنوز، چی بگم والا؟😂فدای سرت اهمیت نده،اگه آدم بخواد مقایسه کنه با دیگران که افسرده میشه ،من اصلأ مقایسه نمیکنم و کلأ بیخیالم عزیزدلم 😘 😍

من عاشق حیواناتم،بخصوص سگ و گربه،خودمم دو تا گربه دارم،قبلأ هم سگ داشتم.خدای من خدای حیوانات هم هست،خدا مخلوقاتشو دوسداره پس ماهم دوسشون داشته باشیم. با حیوانات مهربون باشیم، بهشون آب و غذا بدیم،باورکنید برکتش چندبرابر برمیگرده به زندگیمون،بمن ثابت شده ...حیوان آزاری ممنوع...آرزومه یه روزی در ایران عزیزمون قانونی تصویب بشه در دفاع از حقوق حیوانات و همه به حقوق حیوانات احترام بزارن و هیچکسی حیوان آزاری نکنه چون حیوانات خیلی مظلومن🥹😽😻🐶🐱🐕🐈🦮اینم بگم که:همه ی ما یه روزی کارمای کارها و رفتارهامونو پس میدیم پس خیلی مراقب اعمال و رفتارمون باشیم عزیزان 🙏 🌹

عزیزم چرا برات عجیبه؟ خب همه که کم درآمد نیستن خیلیا درامد های بالا دارم و حقیقت جامعست ...بقیه ام ک ...

بله حتما هم که همین طوره😂 فقط خیلیاشو خوب اومدی

بزن باران به نام هر چه خوبیست / به زیر آوارگاه پایکوبیست / مزارع تشنه جویباران پر از سنگ / بزن باران که وقت لایروبیست

همه جور ادمی تو ایران زندگی میکنن چرا باید اینقدر براتون عجیب باشه پول که غیب نمیشه دست به دست میشه تو پوولتو استفاده میکنی هم زمان اون پول میشه حقوق یکی دیگه

جدی نگیر زیاد

شوهر من با مدرک phd و و سن ۴۲ سال و ۱۰ سال سابقه،داره ۶۲ تومن میگیره،تو یکی از خودرو سازی ها هم کار میکنه

اونوقت چجوری با ۳۰ سال سن،و طبیعتا تحصیلات و سابقه کمتر،دارن ۸۰ تومن و ۳۰۰ تومن و ... میگیرن،دیگه خدا میدونه

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اصلا مقایسه نکنین، سطح انرژیتونو میاره پایین

شما درباره انرژی بلدید من سوال بپرسم؟

شلوغ اما بی کس! 🇮🇹🏐 Un giorno andrò in Italia. تتلیتیا لطفا تاپیک آخرمو لایک کنید🙏🏻♥️

بعد میگن شغل آزاد درآمدش عالیه

برای موفقیت توی مشاغل آزاد باید این دو فاکتور مهم رو داشت

سرمایه زیاد و صاحب کار بودن

پدر من هیچکدوم رو نداره شده یه نوکر همین

🖤پروردگارا من رو از جهنمی به نام «این دنیا» نجاتم بده و راحتم کن از این زندگی 🖤

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز