2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اون تاپيك پر بازديد دختره ميگف ١٨سالشه نويسنده س ماهي ٤٠تومن درامدشه😂😂😂

آها حریر اتش رو میگی؟

اون کاربری دوم ماه بانوعه

کلا فیکه

@حریر_اتش

@ماه_بانو__

چنل روزمرگیم توی بله : @fararazbale. . . دلم میخواد شبا،وقتی داری میخوابی،آخرین چیزی که توی ذهنت میاد و بعدش چشات بسته شه این باشه که من چقدر دوستت دارم ...بعدش با یه لبخند گنده روی صورت قشنگت بخوابی قشنگ ترین پسر دنیا...جون منی💙

خب چرا منم خواستگار شرکت نفتی داشتم دوستم خواستگار پزشک داشته باورنکردنی نیست که

اینی که تو می گی تعجب نداره .

اونایی که میگن همه خواستگاراشون از دم خلبان و پزشک و مهندس بودن حرفشون تعجب داره .

یه جوری میگن انگار کل نظام مهندسی و پزشکی کشور خواستگار اینا بودن .

و جالب ترش اینه که همچنان مجردن 😂

مگه اینجا همه واقعی حرف میزنن؟! دیگه از خواستگار خلبان دکتر اینا معلومه فیک همه اش

خواستگار خلبان و دکتر رو همون اقوام خودش نمیزارن زمین بمونه که به نی نی سایتیا چیزی برسه که خواهر 😂😂😂 اینا کمبود دارن که اینطور دروغ میگن

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

اینا همش مزخرفاته،چقدر ساده ای

نه منم مثل تو فکر میکردم تا اینکه سر یه چیزی برام مشخص شد واقعیه

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

خب بستگی به شغل داره

بستگی به شهر داره

مثلا شغل آزاد درآمدش زیاده ولی کارمندی نه

شمام بگو خدا زیادش کنه طلب خیر کن روزی همسرت زیاد شه

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز