2777
2789
تو فکرش هستم ولی میدونی چیه من مسئولیت کل خانواده م رو بر عهده دارم مامان فوت کردن و رسیدگی به زندگی ...

ععزیزم ب تاپیکم سر بزن اون روش قرآنی ک گفتم بخون خدا واست ان شاءالله یه کار خوب جور میکنه

برای حاجت روایی تاپیکم رو نگاه کن 🌹

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی باور نکنن

تو جامعه بپرسی همه میگن تهش ۱۵تا۱۸

اینجا یهو میشه ۴۰ به بالا

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....

ععزیزم ب تاپیکم سر بزن اون روش قرآنی ک گفتم بخون خدا واست ان شاءالله یه کار خوب جور میکنه

خیلی ممنونم ازتون چشم حتما تاپیک تون رو نگاه میکنم 🌸🎀

🖤پروردگارا من رو از جهنمی به نام «این دنیا» نجاتم بده و راحتم کن از این زندگی 🖤

ی سریا درست میگن همسرشون شغل آزاد داره و درآمد عالی دارن ولی بقیه معمولی هستن. یعنی معمولیا در جامعه بیشترن ولی اینجا ی جور نشون میدن انگار همه جز اون دسته درآمد بالا هستن

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

تاپیک آخرم در مورد شغلم یه سوال پرسیدم میشه راهنمایی کنید .همون که گفتم اگه در آمدتون بالای پنجاه تومن باشه ...

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

اشتباه همینجاسبه قول ایلان ماسک اگر به زیاد کارکردن بود الان پولدارترین ادمای دنیا جراحا و کارگرا بو ...

برای من اینجا هم تبادل نظره هم تفریح

قطعا اونی که خیلی پولداره به نظر عوام نیازی نداره و منم باور نمیکنم بیاد اینجا نظر بخواد

ی سریا درست میگن همسرشون شغل آزاد داره و درآمد عالی دارن ولی بقیه معمولی هستن. یعنی معمولیا در جامعه ...

اینکه شغل آزادیا پولدار هستن مال قدیمه

شغل آزاد کم درآمد داریم شغل آزاد پر درآمدم داریم

کارمندی هم همینطور، کارمند کم درآمد داریم پر درآمدم داریم

هئیت علمی یا شرکت نفت گاز کارمندن کم حقوق میگیرن آیا؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز