2777
2789
عنوان

پزشکی

230 بازدید | 10 پست

بچه ها من دانشجو پزشکی هستم منتهی تعهدی، الان بعد ۴ سال که از تعهد بگذره میشه تخصص گرفت و در حین تعهد مطبم میشه زد و جز دوره روزانه محسوب میشه

به نظرتون کنکور بدم برای غیر تعهدی؟ با این اوضاع امکان داره چند سال دیگه تعهد رو بردارن؟🥲

من از استان سیستان و بلوچستانم

لطفاً اگه کسی تو این استانه و آشنایی داره که پزشکی تعهدی خونده میشه بگید محل خدمتش کجا افتاده؟ یعنی حتما مناطق خیلی محروم میفرستن یا نه

سیستان که خیلی داغونه اوضاع پزشکیش و خیلی محروم ، کارت سخت تره خیلی

نه بعد حدود پنج و نیم سال اجازه تخصص داری و مطب هم توی منطقه ی مجاز تعهد میتونی بزنی

Feminist /Girl’s Girl/برای سالم موندن مامانم دعا میکنی🥺😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه تعهدی ها رو شهر خودتون اصولا میفرستن نه روستا و...

بستگی به معدل دوران دانشگاهت هم داره هرچی معدلت بالاتر باشه شهر دوران خدمتت هم بهتره

فکر می کنی بتونی دوباره بخونی؟ راستش با این افزایش ظرفیت ها وضعیت بین روزانه و تعهدی اونقدر تفاوت نیست حداقل تعهدی ها مطمئنن که بعد از دوران تحصیل حتما سرکار میرن

نه تعهدی ها رو شهر خودتون اصولا میفرستن نه روستا و...بستگی به معدل دوران دانشگاهت هم داره هرچی معدلت ...

منم از رشتم راضیم ولی آخه خیلی درباره تعهدی بد میگن

میگن شرایط انتقالی هم راحت تر شده

سیستان که خیلی داغونه اوضاع پزشکیش و خیلی محروم ، کارت سخت تره خیلینه بعد حدود پنج و نیم سال اجازه ت ...

بعد ۴ یا ۴.۵ سال میشه تخصص گرفت البته اگه معدل الف بشه بلافاصله بعد فارغ التحصیلی میشه امتحان تخصص رو بده

نه اتفاقا چون منطقه محرومم خودم با تعهدیش زیاد مشکلی ندارم، من ۱۹ ساله تو همین مناطق محروم زندگی میکنم دیگه برام عادیه😂🤕

سلام عزیزم

بنظرم خودتو درگیر بد بودن تعهدی و حرف و حدیث هایی که هس نکن .... واقعا معلوم نیس چه اتفافی وقتی شما بخوای فارغ التحصیل شی بیفته ، هردیقه قانونا تغییر میکنن .... بنظرم از چش خودت ندازش(تو بخوای روزانه عادی هم قبول شی باید یه هزینه گزاف بابت انصراف بپردازی و بعد بری روزانه هرجا که قبول شدی .. البته مقدار و شرایط دقیقش رو از آموزش میتونی بپرسی) بنظرم فعلا دوران تحصیلتو بگذرون مث بقیه.... به چیزا دیگه فکر نکن

سلام عزیزم من خوندم منتها محل خدمتم مشخصه از همین الانشمایی ک معلوم نیست محل خدمتتون استادم میگف میف ...

الان دیگه زرنگ شدن چند سالی مشخص نمیکنن

Feminist /Girl’s Girl/برای سالم موندن مامانم دعا میکنی🥺😘