2777
2789
عنوان

دکلره

318 بازدید | 25 پست

سلام کسایی که تجربه داشتن بگن

حقیقت من بچه طلاقم

و با اینکه دختر هستم اما از بچگی موهام دقیقاً پسرونه هست (خودم خواستم کسی مجبورم نکرده)

خواستم بگم اگه بخوام (تا آخر عمر) هر ۲ ماه دکلره کنم ، و دو ماه بعدش قسمت دکلره شده رو کوتاه کنم و به همین ترتیب تا آخر عمر

دقت کنین چون موهام پسرونه هست ، هر ۲ ماه که دکلره می کنم ، ۲ ماه بعدش قسمت دکلره شده رو کوتاه می کنم و تا آخر عمر همین کارو انجام میدم

بنظرتون موهام میریزه؟

و من می خوام تا آخر عمر هر دو ماه فقط رنگ یخی کنم بنظرتون باعث ریزش مو نمیشه؟

خواهشا کسایی که تجربه داشتن کمک کنن

و آیا فرق داره اگه از ریشه دکلره کنم یا نه؟

چون بچه طلاقم کسی رو نداشتم ازش سوال بپرسم ، خواهش میکنم راهنمایی

م کنید 🌸

قشنگ میشه عزیزم تو گوگل سرچ کردم هر ۴ هفته میتونی موهاتو رنگ کنی تا اون موق موهات باید استراحت کنن ولی من متخصص نیستم فقط از نظر زیبایی بهت میگم رنگ بکن .. خودمم میخوام موهامو رنگ کنم برای سه شنبه چهارشنبه عروسی داریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیاز موهات میسوزه

به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️هر کاربری رو بدون دلیل لایک کردم یعنی تو امضاش گفته برام دعا کنین من براش دعا کردم یا گفته صلوات بفرستین براش فرستادم و لایکش کردم.                                                           تلخ ترین لحظه شنیدن  خبر خودکشی دوست عزیزم  بود😭💔 

نمیدونم شاید بستگی به جنس موهات داره یه دختر دایی دارم ۴۳ سالشه از وقتی یادم میاد موهاش بلوند روشن بوده ولی من با اینکه رنگ نمیکنم موهام خیلی سفید و اکثر اوقات وز

نمیدونم شاید بستگی به جنس موهات داره یه دختر دایی دارم ۴۳ سالشه از وقتی یادم میاد موهاش بلوند روشن ب ...

مداوم از ریشه بزنه ریزش مو میگیره

به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️هر کاربری رو بدون دلیل لایک کردم یعنی تو امضاش گفته برام دعا کنین من براش دعا کردم یا گفته صلوات بفرستین براش فرستادم و لایکش کردم.                                                           تلخ ترین لحظه شنیدن  خبر خودکشی دوست عزیزم  بود😭💔 
نمیدونم شاید بستگی به جنس موهات داره یه دختر دایی دارم ۴۳ سالشه از وقتی یادم میاد موهاش بلوند روشن ب ...

خب مطمئنی دکلره میکنه یا نه؟ یعنی هر دفعه از ریشه انجام میده؟

برو تاپیک منو بخون عکسم گذاشتم که ببینی دکلره چه بلایی سر موهام اورده چقدرم موهام رو از ریشه سوزونده.موهات کوتاهه وگرنه میگفتم فیس فریم بزنی که فقط جلوی موهات یخی باشه.

یخی قشنگه خیلی هم قشنگه ولی صورت رو بی روح میکنه یه کم.باید یکسره ارایش داشته باشی

خیلی هوس رنگ کردی برو با رنگموی سه صفر و واریاسیون سبز موهات رو روشن کن.اگه به پایه نرسید باز سه چهار روز بعد دوباره رنگ سه صفر بزن.بعد برو رنگ موی یخی بخر و بزن.قشنگ از رو کاتالوگ رنگ مو نگاه کن و رنگساژت رو انتخاب کن.میتونی هم شامپو رنگ مو بخری

رنگ موی سه صفر یا (000) بی رنگ کننده هست.قبلا کردم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز