الآن پنج جلسه است که اصلا مربی ماشینش رو پارک میکنه تو کوچه ی ما با ماشین من میریم تمرین خودم میشینم پشت فرمون ماشین خودم مربی بهم میگه الکی داری به من پول میدی فقط بشینم کنارت جز دو سه تا مورد کوچیک که بهت بگم چیکار کنی همه ی کارارو خودت داری انجام میدی. یعنی گاهی اینقدر سکوت میشه بینمون که من آهنگ میذارم حوصلمون سر نره ولی بازم به خاطر این اضطراب و عدم اعتماد به نفس خاک بر سرم پول میدم که فقط این خانوم باهام بیاد بریم بیرون من رانندگی کنم با ماشین خودم. اگه هم براتون سواله چرا اینقدر گیجم پول به غریبه میدم بیاد کنارم بشینه چرا با پدری برادری نمیرم تمرین چون به شدت اعتماد به نفس من رو لگد مال میکنن هر کاری که مربیم میگه اصلا مشکلی توش نداری بابای من یه مشکلی توش پیدا میکنه همیشه آخرش دعوا میشه و با کوچک ترین چیزی هول میکنه فکر میکنه الآن میمیریم در صورتی که دیگه هر اسکولی بعد 20 جلسه ی یک ساعته رانندگی کردن حتی اگه هفته ای یه بار هم بوده باشه کنترل ماشین یکم که دستش میاد. فکر کنید هر بار با من میشینه تو ماشین بزرگ ترین ایرادی که روم میذاره چیه؟ که چرا دو دستی فرمون رو میگیری تک دست رانندگی کن. بابا من هنوز مبتدیم خودم به خودم اعتماد ندارم تو بقیه ی جاهایی که پیشرفت کردم رو نمی بینی چسبیدی به این؟؟؟ دور برگردونا مرگ منن ازشون متنفرم هنوز با اینکه دیگه درست دور میزنم دور برگردونارو ولی قبلش تپش قلب میگیرم.
حالا با این وضعیت دیروز حین تمرین با مربی و ماشین خودم هم این اتفاق برام افتاد و افسر منو مقصر گرفت پنج تومن پیاده شدم تا ماشینم رو درست کنم فقط شانس آوردم ماشین پشت سری هیچیش نشد.
از دیروز اینقدر حالم بده که باورم نمیشه یه همچین چیزی همچین تاثیری روم گذاشته تازه داشتم به اینکه روزا ماشین رو تنها ببرم بیرون یکم دپر بزنم فکر میکردم ولی از دیروز اصلا مغزم فلج شده میدونم تصادف بزرگی نبود ولی متاسفانه من لحظه ی برخورد اینقدر شوکه شدم که اگه مربی کنارم نبود به موقع فرمون ماشینم رو نمیچرخوند جلوی ماشینم هم میرفت تو میدون به خاطر کوبیده شدن ماشین پشتی. دیگه خسته شدم از دست خودم یه مرحله ایم که اگه رانندگی رو ول کنم دلم میسوزه و اگه ادامه بدم استرسم و عدم اعتماد به نفسم داره خفم میکنه. نمیدونم چرا وقتی مربی میگه آماده ای منو ول کن خودت برو بیرون بازم زیر بار نمیرم و هی به خودم میگم بذار ده جلسه دیگه تمربن برم بعد😞😞😞😞همش حس میکنم تنها برم بیرون سر دور برگردونا و بریدگی ها یا میزنم به بقیه یا یه گند دیگه میزنم دیرور هم که اینطور شد نور علی نور