2777
2789
عنوان

تصادف کردم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1044 بازدید | 56 پست

برعکس من ...۲۳ سالمه ۴ ساله گواهی نامه گرفتم قبلش بی گواهی نامه میشستم هر کی میشینه جفتم اشد رو میخونه بخدا همش با ۱ دست توی آزادراه ها با ۱۵۰ تا ۱۶۰ میرم شوهرم میشینه کنارم تخت میگیره میخوابه تا تهران که ۶ ۷ ساعت راهه خیلی شبا از بیابونی که ۲ ۳ ساعت فاصله داشته با شهر اومدم مسیرش پر پیچ و خم و همش سرآزیری سر بالایی بوده فقط میتونم بهت بگم تا زمانی که ترست نشکنه و تنهایی نشینی و تنهایی نری یه شهر دور و خودت برگردی همین آش و همین کاسه هست برو تو دلش تهش مرگه من وقتی دارم تند میرم باور کن هوای بارونی زیر تونل ها ماشین سنگین ها بوق وحشتناک میزنن که میگی الانه برم زیر یکی شون و فاتحه صلوات ولی با پرویی میرم تو لاین سبقت و نور بالا میدم ماشینا برن کنار رازش فقط یه چیزی هر لحظه احساس کن داری میمیری ولی این آخرش نیست ماشینو بکش بیرون

ریشه های ما به اب شاخه هایمان به آفتاب میرسد ما دوباره سبز میشویم💚

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من الان 20 سالمه دوسال پیش گواهینامه گرفتم. پارسال از باغ برمیگشتیم بابام مجبور کرد بشینم پشت فرمون ...

عزیزم قربونت بشم با چیزی که تعریف کردی حس وحشتناک اون موقعت رو من اصلا نمیتونم تصور کنم بگردمت😭اون کوچه ای که بابات مجبورت کرد واردش بشی رو من الآن بعد ۲٠ جلسه ببینم هم نمیرم توش🥲الآن دیگه نمیشینی پشت فرمون؟

این اضطراب دقیقا وقتش هست ترست بریزه منم وقتی که تازه گواهینامه گرفته بودم با بابام میرفتم اونقدر هو ...

شما هم اون اوایل مثلا سه چهار ماه اولش یکم کند بودین توی فرمون چرخوندن و اینا؟ یعنی برای شما هم این پروسه ی مستقل شدن توی رانندگی چند ماه طول کشید یا فقط من اینقدر کندم؟:(

من کلا ترس برام قفله راستش😂😂 من شوهرم پیشم میشست خیلی دعوام میکرد خیلییییییی تو سری میزد بهم با بد ...

وای منم دقیقا همینم بابام و داداشم بشینن کنارم بیشتر میارسم تا خودم تنها باشم😑😑😑

برعکس من ...۲۳ سالمه ۴ ساله گواهی نامه گرفتم قبلش بی گواهی نامه میشستم هر کی میشینه جفتم اشد رو میخو ...

عزیزم واقعا خوش به حالت من آرزوم بود اینقدر توی رانندگی بی پروا و نترس باشم فقط لذت ببرم ولی متاسفانه حتی اگه خودم راننده نباشم و یکی اینجوری برونه من جاش سکته میزنم😬😂

زمان لازمه چندین ماه در رانندگی باید صبور باشی بخصوص وقتی خانم هستی

خدارو شکر همینقدر که بدونم مشکل از من نیست من کند نیستم خیلی دلگرم کننده است همش توقع داشتم سر یه ماه حرفه ای و نترس بشم. جمله ی آخرتون رو که واقعا درک میکنم از روزی که با ماشین خودم میریم تمرین یه روز نبوده یه عوضی بیکار جفت نکنه به ماشین بخواد چرت و پرت بگه اذیت نکنه

نمیدونم چرا انقدر رانندگی رو برا خودتون بزرگ کردین...حتی تصادف رو...خب همه آدم ها تا راننده بشن این دوران رو میگذرونن...خیلی عادی...خواهر خودم الان یک ساله آخرشم راننده نشد..اصلا هم حال شمارو نداره ..یکی زودتر یکی دیر تر یاد میگیره..تازه یادگیری تو شهرهای بزرگ خب سخت ترم هست...با یه تصادف خودتون رو سرزنش نکنید...این دوران هم میگذره

کمی دور از هیاهو....

منم اوایل رانندگیم تصادف بدی کردم ولی اصلا خودم را نباختم به نظرم باید پشتکار داشته باشی اصلا هم نا ...

عزیزم ممنون از این دلگرمی واقعا احتیاج داشتم بدونم فقط من نیستم که اول کار از این کارا میکنم

شما الآن رانندگی میکنید؟ چند ماه طول کشید تا مستقل شین؟

نمیدونم چرا انقدر رانندگی رو برا خودتون بزرگ کردین...حتی تصادف رو...خب همه آدم ها تا راننده بشن این ...

بله حق با شماست متاسفانه من همش مغزم نشخوار ذهنی داره که فقط من اینجوریم چون هر کی بهم میرسه مدعیه از اول چون عاشق رانندگی بوده یه روزه راننده شده از اول حرفه ای و بی پروا بوده. توی همچین محیطی آدم باورش میشه فقط خودشه که اینقدر کنده و میترسه بقیه اینجوری نبودن. ممنون از این یادآوری به جا🙏🏻🤍