بچه ها من خیلی ناراحتم دیروز صبح دور یه میدون کوچیک مسخره تصادف کردم و پشت سری کوبید به ماشینم و با وجود اینکه راهنما هم زده بودم که میخوام بپیچم دور میدون افسر منو مقصر گرفت چون به نظرش این فاصله با میدون زیاد بود باید به میدون نزدیک تر میبودم.
حالا مسئله اصلا این نیست مسئله اینه که من هم ام اس دارم هم بیماری اضطراب دارم قرص اضطراب میخورم کارایی مثل رانندگی شیره ی جونم رو میکشن. سال ۹۷ گواهینامه گرفتم ولی هیچ وقت دلم نمیخواست رانندگی کنم تا دی ماه پارسال که یهو علاقه مند شدم به رانندگی و تصمیم گرفتم شروع کنم. بعد دیگه هفته ای یه بار با یه خانومی کلاس خصوصی میرفتم یک ساعت و ربع. بعد یازده جلسه دیدم خیلی بهم استرس میده خیلی سرکوفت میزنه که هنوز فرمون چرخوندن رو درست یاد نگرفتی هنوز فلان هنوز بهمان که رفتم یه آموزشگاه دیگه گفتم مجرب ترین و محبوب ترین مربیتون رو بهم معرفی کنید و بعدش مربیم رو عوض کردم. باورتون نمیشه مربی جدیدم بهم گفت تو فقط دو جلسه رانندگی با من لازم داری بعدش دیگه خودت تنها میتونی بشینی پشت فرمون.(اصلا بهش نگفته بودم یازده جلسه کلاس رفتم قبلش میخواستم ارزیابی خودش رو ببینم). ولی متاسفانه متاسفانه متاسفانه به خاطر مشکل اضطرابم من اون دو جلسه ای که خود مربی بنده خدا گفته بود رو کردم ده جلسه!!!! یعنی از جلسه ی سوم به اینور مربی بدبختم هی میگه بابا خودت ماشین بردار برو بیرون آماده ای ولی من خودم شبیه احمقا میگم نه خودم حس نمیکنم آماده ام بازم باید بیام.